στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
BAGS BAGS BAGS

10+1 από τις ωραιότερες τσάντες της αγοράς που θα αναβαθμίσουν τα looks της σεζόν -Από Zara έως Prada


Ξεχωρίσαμε 11 από τις ωραιότερες επιλογές της αγοράς σε τσάντες, τις οποίες θα κρατήσετε όλο τον χρόνο και θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα της σεζόν.

Οι τσάντες είναι για τη γυναίκα ένας από τους πιο πολύτιμους στιλιστικούς σύμμαχους και τις περισσότερες φορές λειτουργεί περισσότερο ως highlight για ένα ντύσιμο, παρά για πρακτικούς σκοπούς.

Οι style lovers τις αγαπούν ιδιαίτερα, παρατηρούν τα bag trends κάθε σεζόν, αλλά συνήθως θα επιλέξουν ένα σχέδιο πιο διαχρονικό, το οποίο μπορούν να κρατήσουν για καιρό στην ντουλάπα σου -εκτός αν βρουν μια πιο οικονομική επιλογή στη συλλογή κάποιου high street brand και «ενδώσουν» σε ένα εφήμερο trend.

Από τα πιο ακριβά κομμάτια ενός πολυτελούς οίκους, τα οποία πολλές style lovers θεωρούν περισσότερο επένδυση και όχι απλώς αγορά, έως τα πιο οικονομικά των high street brands που ωστόσο μπορούν να χαρίσουν στο look την απαραίτητη πινελιά κομψότητας που χρειάζεται, οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν κάθε γούστο.

Επειδή ένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια στιλάτη τσάντα που θα του δώσει την τελική πινελιά που χρειάζεται, ξεχωρίσαμε 10 από τις ωραιότερες επιλογές της αγοράς -που θα κρατήσετε για χρόνια στην ντουλάπα σας.

Από τις άνετες, ευρύχωρες και στιλάτες shopper ή totes, σε αυτές μεσαίου μεγέθους που προσθέτουν μια ιδιαίτερη νότα κομψότητας στο look έως τις πιο μικρές για τις βραδινές βόλτες, η γκάμα είναι πλούσια -το ίδιο και η χρωματική παλέτα.

Θα βρείτε επιλογές για το πρωί στο γραφείο ή σε μια πιο χαλαρή βόλτα, αλλά και για τις βραδινές εξόδους της άνοιξης, ενώ θα τις συνδυάσετε με κάθε σας ρούχο.

11 τσάντες που θα αναβαθμίσουν τα looks της σεζόν:

Zara/ Δείτε εδώ

SHARE