στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Shutterstock
MUST HAVE

12 ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας -Στιλάτα, εντυπωσιακά και elegant


Ξεχωρίσαμε 12 ρολόγια χειρός της αγοράς, που θα συμπληρώσουν ιδανικά το ντύσιμό σας και θα του δώσουν μια elegant πινελιά ή ένα ενδιαφέρον twist.

Τα κοσμήματα είναι η τελευταία προσθήκη σε ένα ντύσιμο, που μπορεί να το απογειώσει -αρκεί να διατηρήσετε την ισορροπία και να μην το «φορτώσετε», αφού έτσι ενδέχεται να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Ένα ζευγάρι chunky σκουλαρίκια, μια διακριτική αλυσίδα στον λαιμό ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι-χειροπέδα ανήκουν στις πιο δημοφιλείς τάσεις στα κοσμήματα για το 2024 και αξίζουν να είναι η επόμενη αγορά που θα κάνει το απαραίτητο update στο ντύσιμό σας.

Από την άλλη, ένα αξεσουάρ που ναι μεν μπορεί να θεωρηθεί και κόσμημα, αλλά ιστορικά έχει αναδειχθεί περισσότερο σε status symbol είναι το ρολόι. Με αμέτρητες θαυμαστές ανά τον κόσμο που παρακολουθούν προσεκτικά τις νέες κυκλοφορίες, φανατικούς συλλέκτες που αναζητούν τα πιο σπάνια κομμάτια και οπαδούς της αισθητικής που το βλέπουν σαν απαραίτητο κομμάτι του στιλ τους, το ρολόι χειρός έρχεται να γίνει το πιο πολύτιμο δώρο -είτε για τους αγαπημένους σας είτε για τον εαυτό σας.

Φέτος, οι τάσεις θέλουν τα μπρασελέ αλλά και τα bold χρώματα να πρωταγωνιστούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι καλά δοκιμασμένες συνταγές θεωρούνται πασέ -το χαρακτηριστικό ίσως που κάνει το ρολόι να ξεχωρίζει είναι ότι δεν υπάρχει μοντέλο που να θεωρείται ξεπερασμένο, αλλά περνάει στον όρο του «κλασικού».

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 12 επιλογές για να διαλέξετε το ρολόι που ανταποκρίνεται στο δικό σας στιλ. Θα βρείτε επιλογές πιο sporty και stylish, που μπορείτε να φοράτε όλη μέρα, από το γραφείο έως τη βραδινή βόλτα, αλλά και πιο luxurious και glam, για να συμπληρώσετε αριστοτεχνικά το eveningwear.

12 ρολόγια χειρός που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας:

Versace/ Δείτε εδώ

SHARE