στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
BAGS BAGS BAGS

12 τσάντες που θα αγοράσεις το 2024 αλλά θα κρατήσεις για χρόνια


Επειδή ένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια στιλάτη τσάντα που θα του δώσει την τελική πινελιά που χρειάζεται, ξεχωρίσαμε 12 από τις ωραιότερες επιλογές της αγοράς -που θα κρατήσετε για χρόνια στην ντουλάπα σας.

Η τσάντα είναι για τη γυναίκα ένας από τους πιο πολύτιμους στιλιστικούς σύμμαχους και τις περισσότερες φορές λειτουργεί περισσότερο ως highlight για ένα ντύσιμο, παρά για πρακτικούς σκοπούς. Από τις μαλακές και πολυτελείς δερμάτινες έως τις πιο άνετες και μοντέρνες totes και τις πιο μικρές και χαριτωμένες, οι τσάντες είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία στη μόδα.

Οι style lovers τις αγαπούν ιδιαίτερα, παρατηρούν τα bag trends κάθε σεζόν, αλλά συνήθως θα επιλέξουν ένα σχέδιο πιο διαχρονικό, το οποίο μπορούν να κρατήσουν για καιρό στην ντουλάπα σου -εκτός αν βρουν μια πιο οικονομική επιλογή στη συλλογή κάποιου high street brand και «ενδώσουν» σε ένα εφήμερο trend.

Οι τάσεις στις τσάντες φέτος κινούνται σε μια timeless αισθητική, ίσως λόγω του quiet luxury κινήματος που καλά κρατεί και το 2024. Μονοχρωμία και δέρμα κυριαρχούν, ενώ οι αποχρώσεις που θεωρούνται πιο δημοφιλείς είναι το μαύρο και το καφέ, αλλά και το κόκκινο (τουλάχιστον για τον χειμώνα).

Επίσης, οι micro bags -που έγιναν viral πριν μερικά χρόνια λόγω του Jacquemus κυρίως- φαίνεται να ξεχνιούνται σταδιακά και τη θέση τους παίρνουν οι hug bags, οι μεγάλες τσάντες που τις κρατάτε «αγκαλιά» κάτω από το μπράτσο σας.

Μεγάλες totes, τα χαριτωμένα πουγκιά και τα basket συνεχίζουν να θεωρούνται must, ενώ αλυσίδες και δερμάτινες λεπτομέρειες θα βρείτε σε πολλά σχέδια.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 12 από τις ωραιότερες επιλογές της αγοράς σε τσάντες που θα αγοράσετε φέτος, αλλά θα κρατήσετε για πολλά χρόνια στην ντουλάπα σας και θα απογειώσουν ακόμα και το πιο basic outfit σας.

Δείτε τις 12 τσάντες για το 2024:

The Row/ Δείτε εδώ

SHARE