στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
GIFT GUIDE

15 υπέροχα δώρα που θα ξετρελάνουν τη fashionista της ζωής σας, έως 100 ευρώ


Αν ψάχνετε το ιδανικό δώρο για μια απαιτητική fashionista, τότε ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές, που σίγουρα θα την ενθουσιάσουν.

Η μέρα που ανταλλάζουμε δώρα με τους αγαπημένους μας πλησιάζει. Άλλη τηρούν το έθιμο τα Χριστούγεννα, άλλοι την Πρωτοχρονιά και όλοι έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα αγορά για να κάνουν την κατάλληλη επιλογή.

Αν έχετε φίλη, συγγενή ή σύντροφο που αγαπά τη μόδα, τότε ίσως η επιλογή να μην είναι τόσο εύκολη υπόθεση -ή τουλάχιστον τόσο γρήγορη. Από τις αμέτρητες συλλογές που θα βρείτε online ή στα καταστήματα μπορεί να μπερδευτείτε και να μην ξέρετε από που να ξεκινήσετε καν -ειδικά αν το πρόσωπο για το οποίο ψάχνετε δώρο έχει ήδη μια γεμάτη ντουλάπα και φαίνεται να μην της λείπει κάτι συγκεκριμένο.

Η δική μου φιλοσοφία όταν κάνω δώρο είναι η εξής. Δεν σκέφτομαι αν χρειάζεται κάτι ή όχι. Ίσα-ίσα που το δώρο μπορεί να είναι κάτι που μια φίλη σας δεν θα αγόραζε ποτέ από μόνη της, είτε γιατί δεν θα το σκεφτόταν είτε γιατί με τα ίδια χρήματα θα προτιμούσε να αγοράσει κάτι άλλο, πιο χρήσιμο και πρακτικό για την καθημερινότητά της. Επίσης, πάω και λίγο με το δικό μου γούστο, φυσικά έχοντας πάντα στο μυαλό μου αν κάτι θα το φορούσε ή όχι. Και στην τελική, γι’ αυτό υπάρχουν και οι κάρτες αλλαγές -δεν θα παρεξηγηθώ.

Ωστόσο, μπορείτε να έχετε έναν πρώτο μπούσουλα, για να λειτουργήσει ως έμπνευση για την έρευνά σας, το οποίο ίσως να κάνει την τελική απόφασή σας λίγο ευκολότερη.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές δώρο για τη fashionista της ζωής σας και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ταιριάζει στο γούστο της και θα λατρέψει.

15 δώρα για τη fashion lover:

Πανωφόρι από συνθετική γούνα Zara/ Δείτε εδώ

SHARE