στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
20|01|2024 09:02
SHARE
MUST HAVE

3 στιλάτες μαύρες τσάντες από τα H&M έως 20 ευρώ που θα κρατάς όλη μέρα


Στα H&M βρήκαμε τρεις μαύρες τσάντες που θα κρατήσετε πρωί και βράδυ, ενώ θα αναβαθμίσουν και το καθημερινό σας ντύσιμο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η μαύρη δερμάτινη τσάντα ανήκει στα πιο κλασικά κομμάτια της μόδας, σε αυτά που πάντα συστήνουν οι στιλίστες για μία capsule wardrobe και δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις. Άλλωστε, το λατρεύουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας και στη συλλογή τους θα βρει κανείς πάνω από μια.

Μια μαύρη δερμάτινη τσάντα είναι το κομμάτι που είναι προορισμένο για να μείνει στη ντουλάπα σας για χρόνια, αφού δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε εποχή και στιλ.

Ανήκει στα πιο κλασικά κομμάτια της μόδας, σε αυτά που πάντα συστήνουν οι στιλίστες για μία capsule wardrobe, αφού συνδυάζεται με όλα και έχει πάντα το ίδιο κομψό effect.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι, ανεξάρτητα από τις τάσεις που αλλάζουν ανά σεζόν, οι σχεδιαστές και οι διάσημοι οίκοι παρουσιάζουν πάντοτε νέα σχέδια και υφές σε μαύρες δερμάτινες τσάντες. Άλλωστε, η απλότητα κερδίζει -έτσι, μια εντυπωσιακή μαύρη τσάντα είναι απαραίτητη για την γκαρνταρόμπα και δείχνει διαχρονικά κλασική και στιλάτη.

Στη συλλογή των H&M ξεχωρίσαμε τρεις μαύρες τσάντες σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, οι οποίες είναι ιδανικές για κάθε ώρα της ημέρας.

Τρεις μαύρες τσάντες από τα H&M έως 20 ευρώ:

Αν και η shopper bag είναι κυρίως μια πρωινή τσάντα, μια μαύρη, με δερμάτινη υφή μπορεί άνετα να σταθεί και σε ένα night out στο αγαπημένο σας στέκι.

Δείτε εδώ

Μια μικρή τσάντα ώμου θα σας βολέψεις στις χαλαρές πρωινές βόλτες του σαββατοκύριακου, αλλά θα την κρατήσετε και το βράδυ στην έξοδο με τις φίλες.

Δείτε εδώ

Μια τσάντα μεσαίου μεγέθους είναι η ιδανική εναλλακτική αν χρειάζεστε περισσότερα πράγματα μέσα στην ημέρα σας, ενώ ταιριάζει για πρωί και βράδυ.

SHARE