γυναίκα με ροζ παλτό
Φωτογραφία: Instagram /@naito_saori
24|01|2022 12:20
SHARE
STYLISH LADY

Μια 72χρονη Γιαπωνέζα fashionista κάνει τα πιο stylish looks με πανωφόρια από τα Mango


Η Asami Naito είναι Γιαπωνέζα, μοντέλο και Instagramer.

Από το 2021 συνεργάζεται με το γιαπωνέζικο Elle ως columnist. Η Asami Naito, είναι επίσης 72 ετών, -στοιχείο που κάνει όλη τη διαφορά, όσον αφορά το κομμάτι της ορατότητας στη μόδα.

Για πολλά χρόνια, οι γυναίκες που είχαν περάσει τα 50 (συχνά και τα 40) δεν είχαν καμία ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε μια καμπάνια μόδας -η βιομηχανία τις θεωρούσε ήδη πολύ μεγάλες και όχι αρκετά όμορφες, προωθώντας έτσι μια μονομερή εικόνα αιώνιας νεότητας.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, όλο και περισσότερες γυναίκες άνω των 50, των 60 και των 70 -οι ηλικιακές ομάδες δηλαδή που ήταν αποκλεισμένες από τη μόδα -άρχισαν να βρίσκουν τη φωνή και το κοινό τους στα social media και να αποκτούν followers από όλο τον κόσμο εμπνέοντας με το στιλ τους.

H Asami Naito αγαπά τη μόδα και λατρεύει να πειραματίζεται με το ντύσιμό της, συνδυάζοντας πιο κλασικά αλλά και πιο casual κομμάτια.

Όπως φαίνεται από το Instagram της, όμως, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα κομμάτια των Mango, και συγκεκριμένα στα πανωφόρια τους.

H Νaito ακολουθεί την safe φιλοσοφία του styling, που θέλει το πανωφόρι με έντονο χρώμα να εξισορροπείται στην εμφάνιση με την επιλογή neutral ρούχων.

Ωστόσο, όταν επιλέξει ένα neutral πανωφόρι, προτιμά την tonal εκδοχή, με κομμάτια σε κοντινές αποχρώσεις για ένα all time classic look.

Δείτε παρακάτω τις φωτό και εμπνευστείτε από το ιδιαίτερο στιλ της!

SHARE