Σικ παντελόνι
Η επιτομή της κομψότητας/Φωτογραφία: Shutterstock
05|11|2020 10:44
SHARE
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Τα chic και άνετα παντελόνια που μπορείς να φορέσεις μέσα στο σπίτι και δεν είναι φόρμες


Οι εποχές θέλουν δραστικές λύσεις και πρακτική σκέψη.

Αν ανήκετε σε όσους αντλούν ευχαρίστηση από τα ρούχα που φορούν ίσως νιώθετε την ανάγκη να το «παλέψετε» -να μην αφήσετε τις μέρες να σας βρίσκουν με το ίδιο ζευγάρι φόρμες που δεν θα βγάζετε από πάνω σας.

Φυσικά, όλα είναι θέμα διάθεσης και το ντύσιμο αντανακλά το mood μας ανά πάσα στιγμή, όμως πάντα χρειάζεται να ξέρουμε και τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας ώστε να αποφασίζουμε.

Για παράδειγμα, πριν ένα χρόνο δεν θα βρίσκατε στην αγορά τόσα υφασμάτινα παντελόνια που να θυμίζουν φόρμα αλλά να είναι πιο dressy -οι πρωτοφανείς συνθήκες οδήγησαν το athleisure να εκτοξευτεί σαν τάση και τα ενδιάμεσα ρούχα να αποκτήσουν τεράστια ζήτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Go big or go home? ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tine Andrea (@tineandreaa) στις

Τους τελευταίους μήνες, όλα τα brands λανσάρουν υβριδικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό -πλεκτά και βελούδινα σετ, μάλλινα φορέματα και υφασμάτινα παντελόνια, ενώ οι φόρμες έχουν γίνει πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ με σούρες, κοψίματα και περίεργα μήκη.

Το θετικό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για ρούχα που δεν θα φύγουν από τη μόδα, γιατί δεν είναι «τάση» -προκύπτουν από την ανάγκη να είμαστε άνετοι και καλοντυμένοι την ίδια στιγμή, η οποία θα υπάρχει διαχρονικά.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα άνετα παντελόνια για το σπίτι -που δεν είναι φόρμες -και πάρτε μια ιδέα από το new normal στο ντύσιμο.

Zara /Δείτε εδώ

Mango /Δείτε εδώ

Massimo Dutti /Δείτε εδώ

Zara /Δείτε εδώ

Mango /Δείτε εδώ

SHARE