Το animal print φόρεμα από τα Mango
Φωτογραφία: Shutterstock
PRINT LOVERS

Το animal printed φόρεμα από τα Mango είναι το κομμάτι που έλειπε από την ντουλάπα σας


Όσα νέα trends και αν δούμε σε κάθε σεζόν η αγαπημένη στολή των γυναικών, θα είναι πάντοτε το φόρεμα.

Άνετο και πρακτικό, σε αμέτρητες εκδοχές και ποιότητες, δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να μην αγαπά τα φορέματα. Αφενός, γιατί δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με το κομμάτι του styling, και αφετέρου γιατί υπάρχει μία συγκεκριμένη γραμμή που κολακεύει κάθε σώμα.

Μιλάμε φυσικά για το wrap dress, το λεγόμενο και κρουαζέ, που τονίζει την μέση, αναδεικνύει το μπούστο και κρύβει οποιαδήποτε ατέλεια.

Εάν , λοιπόν, χρειάζεστε να προσθέσετε ένα ακόμη φόρεμα στην συλλογή σας, ένα wrap dress είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Ειδικά εάν επενδύσετε σε ένα κλασικό print που θα μπορείτε να φοράτε διαχρονικά.

Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε το πιο versatile φόρεμα από την εκπτωτική συλλογή των Mango, σε εκπληκτική τιμή.

Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει μάλιστα το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με το κλασικό wrap dress, έχοντας όμως μια ιδιαιτερότητα στην γραμμή του, αφού δεν δένει στη μέση με τον συνηθισμένο τρόπο αλλά με ένα είδος ενσωματωμένου corset, που σφίγγει με κορδόνι.

Σε neutral αποχρώσεις, με beige και μαύρο animal print τύπωμα, είναι ένα φόρεμα που μπορείτε να συνδυάσετε ιδανικά με τις μαύρες σας μπότες, αλλά και ένα ζευγάρι flat loafers, με ένα fashionable καλσόν.

Mango/Δείτε εδώ:

SHARE