Ανθή Φακιδάρη
Ανθή Φακιδάρη/ Φωτογραφία: Instagram/ @anthifakidari
04|11|2023 12:31
SHARE
ΑΝΘΗ ΦΑΚΙΔΑΡΗ

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή που ήδη έχει κατακτήσει τις πασαρέλες του εξωτερικού


Για ένα μοντέλο, το να έχει περπατήσει για παγκοσμίου φήμης οίκους, όπως Chanel, Elisabetta Franchi και Chanel δεν είναι απλώς big thing, είναι όνειρο.

Και όταν αυτό γίνεται σε ηλικία 20 ετών και μάλιστα με μόλις δύο χρόνια καριέρας, τότε μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία. Τελευταία, τον γύρο του διαδικτύου κάνει το προφίλ της Ανθής Φακιδάρη, της καλλονής που έχει καταφέρει σε τόσο νεαρή ηλικία και με τόσο λίγη εμπειρία να κερδίσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου fashion κοινού.

Η 20χρονη καλλονή με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σίγουρα ονειρεύεται μια σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ και όλα δείχνουν ότι μάλλον το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα -ή μήπως έγινε κιόλας. Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι, με ρίζες από την Κρήτη από τη μεριά του πατέρα της και από τα Τρίκαλα από τη μεριά της μητέρας της. Η βάση της είναι στην Αθήνα, ωστόσο συχνά θα βρίσκεται στο Μιλάνο και το Παρίσι.

Η ενασχόλησή της με τον χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε τυχαία. Η ίδια επισκέφτηκε τον πατέρα της στο studio του Alpha, όπου εργαζόταν ως camera-man, και της είπαν ότι έχει όλα τα φόντα για να κυνηγήσει μια καριέρα στη μόδα. Τότε ξεκίνησε τη συνεργασία της με ένα πρακτορείο μοντέλων και ξεκίνησε να εμπλουτίζει το βιογραφικό της με αξιοζήλευτες συνεργασίες.

Πέρα από τους οίκους που αναφέραμε πιο πάνω, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ανθή Φακιδάρη άνοιξε πρόσφατα το show της Ferrari στο Μιλάνο, όπου συμμετείχε και η Ιρίνα Σάικ. Μάλιστα, η εταιρία την επέλεξε για να ποζάρει και στην παγκόσμια καμπάνια της! Σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από την Ανθή, που η καριέρα της μόλις ξεκίνησε.

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή που ήδη έχει κατακτήσει τις πασαρέλες του εξωτερικού

SHARE