γυναίκα με μαγιό και κινητό
Φωτογραφία: Instagram/alyssainthecity
FASHION ITEM

Το στιλάτο αξεσουάρ που έχει γίνει η νέα εμμονή των it girls -Με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού


Το Instagram αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης. Εκεί καταφεύγουμε για να πάρουμε ιδέες για τη μόδα, την ομορφιά και τη διακόσμηση.

Από εκεί, άλλωστε ξεπηδούν όλα τα νέα trends με τις influencers να τα δοκιμάζουν μανιωδώς και εμείς να αντιγράφουμε τις ιδέες τους.

Μετά τα it bags και τα viral φορέματα, φαίνεται πώς όλα τα ενημερωμένα fashion girls έχουν εμμονή με μια απίθανη θήκη κινητού.

Κι όμως, ένα τόσο μικρό αξεσουάρ μπορεί να δώσει πολύ στιλ και μια extra fashion πινελιά στην εμφάνιση και την καθημερινότητά μας.

Η θήκη, λοιπόν, που βλέπουμε να έχουν στα smartphones τους οι fashionista έχει μια γεύση από καλοκαίρι και θάλασσα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια θήκη με κοχύλια και βότσαλα, από το καλλιτεχνικό studio Μemor -το οποίο είναι γνωστό για τα εκπληκτικά αγγεία, βάζα και άλλα κεραμικά έργα του. Η viral θήκη μοιάζει με πραγματικό έργο τέχνης!

Το studio εμπνέεται από την τέχνη του ψηφιδωτού και του μωσαϊκού και στολίζει τις δημιουργίες του με φυλακτά, κοσμήματα, γυαλιά, πλακάκια, νομίσματα, πέτρες και άλλα μικροσκοπικά και φαινομενικά ασήμαντα ευρήματα, που μπορείς να βρεις παντού. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν έναν ονειρεμένο, πολύτιμο θησαυρό.

Οι θήκες που δημιούργησε το brand βγαίνουν σε διάφανο, λευκό, μαύρο χρώμα και στο χρώμα της άμμου. Η ανάγλυφη υφή δίνει της αίσθηση της άμμου ή ακόμη και του θαλασσινού κύματος.

Ο συνδυασμός των κοχυλιών, των βότσαλων και άλλων αντικειμένων δίνει summer vibes αλλά και extra stylish touchστο κινητό.

Οι στιλάτες θήκες είναι το νέο, αγαπημένο fashion item των it girls, που έχει κατακλύσει στο Instagram.

Η viral θήκη είναι custom made και κοστίζει 70 δολάρια.

SHARE