η Μπέλα Χαντίντ σε εξώφυλλο
Φωτογραφία: Instagram/@perfectmagazine/@brvceanderson
10|01|2024 10:51
SHARE
BELLA IS BACK

Bella is back -Η Μπέλα Χαντίντ επέστρεψε στη μόδα


Το 2022 ήταν η χρονιά της Μπέλα Χαντίντ στη μόδα.

Πρωταγωνίστησε στις περισσότερες μεγάλες καμπάνιες, έκανε αμέτρητα εξώφυλλα και shows και ήταν η απόλυτη σταρ της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού όταν στο show του οίκου Coperni ψέκασαν ένα λευκό φόρεμα στο σώμα της.

Ωστόσο, το μοντέλο, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει -έχει διαγνωστεί με Λύκο ενώ έχει κάνει λόγο για κατάθλιψη και κρίσεις άγχους -χρειάστηκε να πάρει έναν χρόνο off προκειμένου να συνέλθει.

Η ίδια είχε γνωστοποιήσει ότι για 100 περίπου ημέρες θα λάμβανε θεραπεία για τον Λύκο, περιόρισε σχεδόν ολοκληρωτικά τις δημόσιες εμφανίσεις της και τον Αύγουστο έγραψε ότι είχε αναρρώσει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει.

Και πράγματι, επέστρεψε, καλωσορίζοντας το 2024 με μια σειρά από εξώφυλλα για το Perfect magazine, στα οποία δεν πρωταγωνιστεί απλώς ως μοντέλο αλλά επέλεξε εκείνη την ομάδα της και ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση.

Για τη φωτογράφιση επέλεξε τον φωτογράφο Bryce Anderson και τη στιλίστρια Katie Grand, ενώ συμπεριέλαβε σε όλη τη φωτογράφιση posters του καλλιτέχνη Corbin Shaw.

Η έμπνευση για τις φωτογραφίες ήρθε από μια εικόνα της Debbie Harry, που είχε σκίσει μια αφίσα της συναυλίας της το 1978 και τη φορούσε σαν φόρεμα.

Η Μπέλα Χαντίντ πήρε αυτή την εικόνα σε ελεύθερη μετάφραση και φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο ένα μαύρο σλιπ και καλύπτοντας το σώμα της με ένα πόστερ του Shaw που έγραφε «Absolutely nothing. Nothing at all».

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες, η Χαντίντ φορά ένα μαύρο φόρεμα και δύο διαφορετικά T-shirts, με τα μαλλιά της να πέφτουν σπαστά στους ώμους της.

Η Μπέλα Χαντίντ επέστρεψε στη μόδα

SHARE