Φωτογραφία: Splash Ideal Images
Φωτογραφία: Splash Ideal Images
07|03|2023 10:46
SHARE
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ

Οι 3 elegant εμφανίσεις της Βικτόρια Μπέκαμ στο Παρίσι -Το στιλιστικό τρικ για να δείχνει ψηλότερη


Πριν το show της στο Παρίσι, η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε 3 κομψές εμφανίσεις επιλέγοντας wideleg παντελόνια με ψηλές πλατφόρμες, ένας συνδυασμός που αποτελεί απόλυτη επιλογή τον τελευταίο καιρό.

Και για τα 3 της look, η Βικτόρια Μπέκαμ επέλεξε έναν safe συνδυασμό, που πάντοτε βγάζει ασπροπρόσωπες όσες τον επιλέγουν. Ο συνδυασμός ζιβάγκο και wideleg κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα ενώ το συγκεκριμένο παντελόνι ψηλώνει το πόδι.

Το στιλιστικό μυστικό της Βικτόρια Μπέκαμ για ψηκλόλιγνη σιλουέτα

Για το πρώτο look, η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσε ένα nave blue ζιβάγκο με ένα wideleg παντελόνι στην ίδια τονική απόχρωση. Απογείωσε την εμφάνισή της με ψηλές γυαλιστερές πλατφόρμες και τα αξεσουάρ της, η ζώνη με τη χρυσή λεπτομέρεια και η τσάντα, τής έδιναν αέρα πολυτέλειας.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Το ίδιο παντελόνι φόρεσε ξανά με λευκό αυτή τη φορά ζιβάγκο με την χρωματική αντίθεση να είναι εξαιρετική ενώ σε επόμενη εμφάνιση «έβαλε» χρώμα συνδυάζοντας δύο άκρως ανοιξιάτικα χρώματα.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Σε επόμενη εμφάνισή της, φόρεσε ξανά ένα ζιβάγκο, αυτή τη φορά μάλλινο και σε ροζ απόχρωση, και ένα wideleg σε λαχανί χρώμα. Τα platform heels απογείωσαν ξανά το outfit της επόμενης ημέρας αποδεικνύοντας πως, ο επιτυχημένος αυτός συνδυασμός μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά σε διαφορετικά χρώματα, χωρίς να καθιστά βαρετό το κάθε look.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ανεξάρτητα λοιπόν από τον σωματότυπό ή το ύψος σας, ένα ψηλόμεσο παντελόνι με καμπάνα προς τον αστράγαλο δημιουργεί μια κομψή σιλουέτα ενώ επιλέγοντας ψηλές πλατφόρμες αυτομάτως δίνεις ύψος, αναδεικνύεις τα πόδια και προσθέτεις άφθονα σικάτα vibes σε κάθε εμφάνιση.

SHARE