Μοντέλα του γερμανικού Next Top Model
Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργίες της παρουσιάζονται στο GNTM.
28|02|2020 15:11
SHARE
GNTM

H Celia Kritharioti έντυσε τα μοντέλα του γερμανικού Next Top Model


Είναι γνωστό ότι το όραμα της CeliaKritharioti δεν γνωρίζει γεωγραφικά σύνορα και έτσι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το Makeover επεισόδιο του Germany’s Next TopModel.

H παραγωγή του δημοφιλέστερου show της Γερμανίας είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Celia Kritharioti. Μετά από 4 επίσημες προτάσεις, φέτος με την ready to wearσυλλογή της σχεδιάστριας η επιτυχής συνεργασία τους είναι πλέον γεγονός.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργίες της παρουσιάζονται στο GNTM. Το 2018 η παρουσιάστρια και θρυλικό top model HeidiKlum εμφανίστηκε στον τελικό φορώντας ένα εντυπωσιακό ολοκέντητο χειροποίητο φόρεμα με fringes συνδυάζοντας το με τις αντίστοιχες μπότες Celia Kritharioti Couture.

https://www.instagram.com/p/BjNScbaHqG5/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BjK8f4FnQSi/?utm_source=ig_embed

Αυτή τη φορά ωστόσο ήταν η σειρά των κοριτσιών. Η σχεδιάστρια έντυσε τα ανερχόμενα μοντέλα, με δημιουργίες από τη σειρά prêt a porter 5226, μια σειρά με αιχμηρό σχεδιασμό και κορυφαίας ποιότητας υφάσματα που απευθύνεται σε γυναίκες, λάτρεις της Υψηλής Ραπτικής.

Για τις ανάγκες του show τα 23 κορίτσια του Germany’s Next Top Model ταξίδεψαν μέχρι το Los Angeles, όπου με τη βοήθεια του make over team, μεταμορφώθηκαν από girls-next-door σε high fashion models. Kαι παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν, όλοι συμφώνησαν ότι οι δημιουργίες της CeliaKritharioti ήταν μοναδικές.

Το “Make Over Edition” επεισόδιο κατάφερε να σημειώσει τεράστια νούμερα που άγγιξαν τα 4,5 εκ. τηλεθεατές σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, και έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στην all-time λίστα τηλεθέασης των Next Top Model, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, σε παγκόσμιο επίπεδο!

SHARE