γυναίκα με τσάντα Chanel
Φωτογραφία: Ad campaign by Inez and Vinoodh /Chanel
Chanel τσάντα καμπάνια
Φωτογραφία: Ad campaign by Inez and Vinoodh /Chanel
Chanel τσάντα καμπάνια
Φωτογραφία: Ad campaign by Inez and Vinoodh /Chanel
CHANEL 22

Chanel 22 -Ο ιστορικός οίκος μόλις πρόσθεσε άλλη μια iconic bag στη συλλογή του


Στο άκουσμα των λέξεων «iconic bags» ο οίκος Chanel είναι ο πρώτος που έρχεται στο νου.

Ο γαλλικός οίκος που έχει γράψει ιστορία με ρούχα και αξεσουάρ ασύγκριτης κομψότητας, συνεχίζει μέχρι και σήμερα την παράδοση των items που ήρθαν για να μείνουν στη μόδα.

Για την καλοκαιρινή σεζόν 2022, ο οίκος Chanel λανσάρει την Chanel 22, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο show της συλλογής Ready-to-Wear Spring-Summer 2022.

Η Chanel 22 είναι μια ευρύχωρη, μαλακή τσάντα που «κλείνει το μάτι» στο χαρακτηριστικό καπιτονέ, διαθέτει τα κλασικά λουράκια που έχουν οι τσάντες Chanel αλλά δείχνει πιο σπορ και casual, αγκαλιάζοντας το relaxed summer mood.

Οι μούσες του οίκου για το νέο σχέδιο είναι τρία νέα, δροσερά κορίτσια που αποτελούν σύμβολα της εποχής τους, σε τρεις διαφορετικές πόλεις.

Η Lily-Rose Depp, η Margaret Qualley και η Whitney Peak είναι οι μούσες και πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας την επιμέλεια της οποίας ανέλαβε το καλλιτεχνικό δίδυμο των Inez & Vinoodh.

Η εντυπωσιακή καμπάνια που μυρίζει καλοκαίρι γυρίστηκε σε τρεις πόλεις -το Los Angeles, το Palm Springs και τη Νέα Υόρκη.

Τρία ξεχωριστά concepts παρουσιάζουν τις πτυχές της προσωπικότητας της κάθε γυναίκας, καθώς βιώνει τη δική της καθημερινότητα, σε μια ατμοσφαιρικά βίντεο υψηλής αισθητικής.

Δείτε το ατμοσφαιρικό βίντεο.

12 Apr 2022