γυναίκα με λευκό φόρεμα
Φωτογραφία: Ιnstagram/@lisadanielle
27|07|2022 10:05
SHARE
BEACH STYLE

Τα πιο stylish cover ups για να αναβαθμίσετε τα looks παραλίας σας


Μία από τις κυριότερες πτυχές του καλοκαιρινού στιλ είναι το ντύσιμο παραλίας.

Τα beach looks μπορεί να έχουν διαφορετικό χαρακτήρα -πιο sporty ή πιο elegant, πιο πρόχειρα ή πιο επίσημα, ανάλογα με το μέρος όπου βρίσκεστε.

Συχνά, όταν πρόκειται για διακοπές σε νησί, τα beach looks μεταφράζονται σε all day looks, αφού συχνά εξακολουθούμε να το φοράμε στο φαγητό και τη βόλτα που ακολουθεί το μπάνιο στη θάλασσα, ως το απόγευμα.

Έτσι, ετοιμάζοντας τη βαλίτσα για κάποιον προορισμό αφιερώνουμε πλέον λίγο περισσότερο χρόνο στο να συνθέσουμε βολικά και stylish outfits παραλίας, υιοθετώντας συχνά διαφορετικά στιλ για το καθένα -πιο casual, πιο hippie ή πιο elegant, ανάλογα με τον προορισμό, το πρόγραμμα αλλά και τη διάθεσή μας.

Οι επιλογές για cover ups είναι άφθονες και συχνά μπαίνει στο παιχνίδι των συνδυασμών και το μαγιό, με το χρώμα και το fit του.

Φέτος, τα twin sets αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή για τα ντυσίματα παραλίας, με ασορτί πουκάμισο και σορτς, ή με παντελόνι.

Παράλληλα, τα crochet φορέματα και τα ασορτί καφτάνια με το μαγιό δίνουν μια πνοή ανανέωσης στις καθιερωμένες επιλογές, ενώ το οversized λινό πουκάμισο είναι πάντα μια chic λύση.

Δείτε τα ωραιότερα cover ups για το φετινό καλοκαίρι.

Ένα μάξι φόρεμα σε φλούο χρώμα

Καλοκαιρινό πλεκτό σετ

Ένα oversized λευκό πουκάμισο

Καφτάνι ασορτί με το μαγιό

Τwin set

Ένα λευκό φόρεμα-καφτάνι

Λινό παντελόνι + πουκάμισο

Crochet beach dress

SHARE