κοντό σακάκι stradivarius
Φωτογραφία: Shutterstock
BEST BUY

Αυτό το σακάκι από τα Stradivarius θα ταράξει τα νερά της στιλιστικής μας ρουτίνας


Τα σακάκιακατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην ντουλάπα μας.

Δεν υπάρχει εμφάνιση κατά την περίοδο του φθινοπώρου που να μην μπορεί να συνοδευτεί με ένα χαλαρό blazer σε oversized ή tailored γραμμή. Άνετα και απόλυτα stylish μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση και να γίνουν το go to πανωφόρι σου για όλες τις ώρες.

Η basic χρωματική παλέτα είναι σίγουρα στην κορυφή των αγαπημένων μας επιλογών και όχι άδικα, αφού μπορεί να συγκριθεί με ένα κλασικό μαύρο, γκρι ή ακόμη και λευκό σακάκι. Με denim, υφασμάτινο παντελόνι ή πάνω από φορέματα, χαρίζουν αυτή τη sophisticated νότα που θέλουμε να χαρακτηρίζει τα καθημερινά μας outfits.

Και ενώ φέτος βλέπουμε, εκτός από όλα τα versatile blazers που βρίσκουμε συνήθως στην αγορά, να ανεβαίνει δυναμικά το δέρμα, αλλά και το κοτλέ, υπάρχει και μια επιλογή που θα ανανεώσει την εικόνα σας και θα κάνει την διαφορά. Εμείς βρήκαμε το τέλειο φθινοπωρινό blazer από την συλλογή του Stradivarius, που θα το βρείτε και σε super προσιτή τιμή.

Το cropped boxy σακάκι της νέας χειμερινής συλλογής του Stradivarius είναι το κομμάτι που χρειάζεστε τώρα. Κομψό, ελαφρύ και με άψογη γραμμή θα έρθει για να αλλάξει τους όγκους που χρησιμοποιείτε στους casual συνδυασμούς σας, αφού μπορεί να φορεθεί με θηλυκά φορέματα ή και total ανδρόγυνα σύνολα, για τις πιο τολμηρές. Οι μικρές βάτες στους ώμους θα αναδιαμορφώσουν την δομή του σώματος και τα σταυρωτά κουμπιά του θα εξισορροπήσουν την σιλουέτα.

STRADIVARIUS/Δείτε εδώ:

STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
SHARE