γυναίκες με εσώρουχα Intimissimi
Φωτογραφία: Intimissimi
05|11|2021 07:31
SHARE
INTIMISSIMI

Τα ντελικάτα δαντελένια εσώρουχα της Intimissimi υμνούν την ομορφιά σε όλες τις μορφές της


Εσώρουχα που αγκαλιάζουν το σώμα σου, που το προστατεύουν και καλύπτουν όλες τις ανάγκες του, εσώρουχα που σε εκφράζουν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφη -αυτά είναι πάντα τα εσώρουχα που δημιουργεί η Intimissimi.

«Bρες τη δική σου δύναμη, τη δική σου ομορφιά. Αγκαλιασέ την, αγκάλιασε τον εαυτό σου. Στήριξε τέλεια, σώμα και πνεύμα. Γιατί κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά. Πέρα από (κάθε) φόρμα και λειτουργία. Σχεδιασμένα για ομορφιά. Για σένα» -αυτό είναι το μήνυμα του ιταλικού lingerie brand που μιλά για την ενδυνάμωση των γυναικών, την πληρότητα και την αυτοέκφραση.

Και το κάνει μέσα από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες που φορούν το ίδιο σουτιέν -το iconic μοντέλο Elena που αγκαλιάζει με χάρη το σώμα.

Η αφοσίωση του brand στο να εκφράσει κάθε γυναίκα ενισχύεται με την επέκταση των sizes έως το cup F για πολυάριθμα μοντέλα σουτιέν, από τα πιο iconic και πολυαγαπημένα μέχρι τα νέα μοντέλα, από σουτιέν με μπανέλα μέχρι τα πιο απαλά, πάντα με την εγγύηση ενός χαρακτηριστικού ντιζάιν και ανθεκτικότητας.

Ένα παράδειγμα είναι το σουτιέν που προβάλλεται στην καμπάνια, το κομψό μοντέλο Elena – με ελαφριά ενίσχυση, σε V-σχήμα, ένα push-up σουτιέν με μπανέλα που στηρίζει και κολακεύει το σώμα. Ο σκοπός του είναι να μπορεί να ικανοποιεί σε επίπεδο στήριξης και εμφάνισης, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη και σώμα χωρίς να θυσιάζεται η κομψότητα και το στιλ.

Εκτός από την καινοτομία της διευρυμένης ποικιλίας στα μεγέθη, μια νέα άφιξη είναι και η νέα δαντέλα μαζί με 100% βιοδιασπώμενη ίνα πολυαμιδίου. Πρόκειται ένα απαλό, άνετο και ελαστικό ύφασμα, εξίσου κατάλληλο για μεγαλύτερα cup sizes, ενώ η χαρακτηριστική επίπεδη υφή του το κάνει αόρατο κάτω από κάθε είδος ενδύματος. Ιδανικό για all day looks!

Όλα τα ενδύματα που έχουν δημιουργηθεί με αυτήν τη νέα δαντέλα αποτελούν μέρος του #intimissicares project, αφιερωμένο στην αυξανόμενη βελτίωση και μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου.

Στην πραγματικότητα, η δαντέλα, περιέχει βιοδιασπώμενο νήμα πολυαμιδίου που αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πολυαμίδιο και είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Στο καρτελάκι κάθε ενδύματος υπάρχει ένας QR κωδικός που επιτρέπει στους καταναλωτές να ανακαλύψουν περισσότερες εκτενείς πληροφορίες για αυτό το νέο ύφασμα από το site της Intimissimi.

Η επέκταση των μεγεθών γίνεται αντιληπτή και στο ανανεωμένο website του brand. Με την επιλογή μεγαλύτερων cup sizes, θα εμφανίζεται ένα διαφορετικό μοντέλο φορώντας το αντίστοιχο μέγεθος ώστε οι καταναλωτές να μπορούν με ακρίβεια να καταλάβουν την εφαρμογή του μεγέθους τους!

Ανακαλύψτε την ντελικάτη συλλογή της Intimissimi εδώ.

SHARE