Νυφικό
Φωτογραφία: ASOS
09|06|2020 10:15
SHARE
ASOS

Εκπληκτικά νυφικά από 30 ευρώ στο Asos -Προλάβετέ τα πριν γίνουν sold out


Καλοκαιράκι και η σκιά του κορωνοϊού στέκεται από πάνω μας σαν ένα μαύρο σύννεφο. Σχέδια ματαιώθηκαν, βαφτίσια αναβλήθηκαν, γάμοι πήραν σιωπηρή παράταση.
Κάποιοι για καλό.

Αν έχετε βάλει πλώρη για την έγγαμη ζωή, εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τη νέα συνθήκη ζωής. Και ενώ δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για το γάμο σας, υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο σίγουρα θα μας ευχαριστείτε. Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το νυφικό των ονείρων σας, με τιμές που ξεκινούν από 30 ευρώ.

Το Asos, αποφάσισε να βγάλει σε έκπτωση κάποια από τα πιο ωραία νυφικά του και οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές. Τόσο χαμηλές που θα ήθελες να πάρεις κι εσύ ένα νυφικό κι ας μην σκοπεύεις να παντρευτείς.

Minimal, ρομαντικά, με δαντέλα, πιο σέξι, με κοψίματα όποια κι αν είναι η αισθητική σας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι -αν προλάβετε- θα βρείτε αυτό που θα αγκαλιάσει το σώμα σας, εκείνη την ημέρα. Μάλιστα κάποιες μπορούν να αγοράσουν 2 ή και 3 και να κάνουν το γάμο τους ένα ατελείωτο πάρτι ή να τα κρατήσουν για τους επόμενους (ποτέ δεν ξέρεις).

€80.99 Δείτε το εδώ

SHARE