στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
MADE IN GREECE

9 ζευγάρια παπούτσια από ελληνικά brands έως 150 ευρώ, για κάθε περίσταση -Στιλ made in Greece


Από τις συλλογές των ελληνικών brands ξεχωρίσαμε 9 ζευγάρια παπούτσια για κάθε περίσταση, που θα ολοκληρώσουν ιδανικά κάθε σας σύνολο.

Οι Έλληνες δημιουργοί έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν εντός κι εκτός συνόρων και να κερδίσουν μια θέση στη λίστα με τους πιο αγαπημένους των fashion girls. Συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις και την κλασική αισθητική λανσάρουν συλλογές που καταφέρνουν κάθε φορά να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Στις συλλογές των ελληνικών brands θα βρείτε όλα τα απαραίτητα style items για να δημιουργήσετε ευφάνταστα και chic looks, για τις πρωινές εμφανίσεις στο γραφείο ή τη βόλτα στην πόλη, αλλά και τις βραδινές εξόδους.

Πιο συγκεκριμένα, τα brands παπουτσιών made in Greece «ακούν» τα μοντέρνα trends, χωρίς ωστόσο να ξεχνούν να μείνουν πιστά στη σχεδιαστική φιλοσοφία τους και προτείνουν επιλογές που κλέβουν την καρδιά ακόμα και των πιο απαιτητικών style addicts.

Φέτος, η μόδα φέρνει στο επίκεντρο της μπαλαρίνες, τα φλατ με διχρωμία, αλλά και τις πολυτελείς μπότες, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια και τα all-time favorite sneakers, με τα μαύρα να κλέβουν λίγη από την αίγλη των λευκών. Οι διαχρονικές nude γόβες φυσικά δεν λείπουν ποτέ από τη shopping list του χειμώνα, καθώς μπορούν να ολοκληρώσουν τέλεια κάθε βραδινό σύνολο.

Με μια βόλτα στις συλλογές των ελληνικών brands θα βρείτε επιλογές σε παπούτσια που σίγουρα θα κερδίσουν την προσοχή σας, ιδανικά για κάθε περίσταση -από τις εμφανίσεις σας στο γραφείο ή τις χαλαρές σαββατιάτικες βόλτες στην πόλη, έως τη βραδινή έξοδο, ένα επίσημο event ή ένα ρομαντικό ραντεβού.

Δείτε παρακάτω 8+1 ζευγάρια παπούτσια που θα λατρέψετε:

Nude γόβες Sagiakos

SHARE