γυναίκα με φόρεμα

Wedding guest: 7+1 εντυπωσιακά maxi φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Οι γάμοι και οι βαφτίσεις είναι τα σταθερά events του καλοκαιριού και η επιλογή του ιδανικού φορέματος είναι πάντα μια πρόκληση.

Ακόμη και αν πειραματιστείτε με μία κομψή ολόσωμη φόρμα ή ένα twin set φούστας και ασορτί τοπ ή culottes, ένα εντυπωσιακό και κομψό φόρεμα αποτελεί πάντα την πιο σικάτη και safe επιλογή για κάθε περίσταση.

Οι άτυποι κανόνες ορίζουν οι καλεσμένοι στα μυστήρια να μην «επισκιάζουν» με το ντύσιμό τους την περίσταση και έτσι τα πολύ έντονα χρώματα ή τα bold κομμάτια δεν ενδείκνυνται.

Φέτος, η μόδα αγαπά τις αντιθέσεις στα μήκη, και έτσι εκτός από τα παιχνιδιάρικα μίνι φορέματα πρωταγωνιστούν τα επιβλητικά μάξι που κλέβουν την παράσταση.

Αν και αέρινα και δροσερά, τα μάξι φορέματα δεν είναι πράγματι τόσο βολικά για all day looks -αντίθετα, εκεί που πραγματικά λάμπουν είναι σε μια βραδινή έξοδο και ακόμα περισσότερο σε μια επίσημη περίσταση, όπως ένας γάμος.

Το μάξι φόρεμα, επιβλητικό και κομψό, αποπνέει μια μεγαλοπρέπεια.

Φέτος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε eye-catching μοτίβα, ρομαντικές εκδοχές, έντονα χρώματα και gowns και το σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσετε!

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα ωραιότερα φορέματα της αγοράς που είναι ιδανικά αν είστε καλεσμένη σε γάμο και διαλέξτε το αγαπημένο σας.

Zara /Δείτε εδώ

Mango /Δείτε εδώ

Massimo Dutti /Δείτε εδώ

AZ Factory /Δείτε εδώ

H&M /Δείτε εδώ

Alemais /Δείτε εδώ

Zara /Δείτε εδώ