εudaimonia shapes & objects
Φωτογραφία: Euδαιμονία
11|11|2021 13:52
SHARE
MODERN ELEGANCE

Εudaimonia shapes & objects -Ένα νέο ελληνικό brand κοσμημάτων υμνεί την μίνιμαλ κομψότητα


Το βαθύ μπλε της Μεσογείου, το απαλό ροζ του ελληνικού ηλιοβασιλέματος, το χρώμα της τερρακότας που συναντάμε στα κεραμικά της Ελλάδας -όλα είναι κομμάτια ενός παζλ που συνθέτουν το υπέρτατο αγαθό της εudaimonia shapes & objects.

Το εudaimonia shapes & objects έχει ελληνικό DNA και σχέδια που υμνούν την απλότητα και την ισορροπία. Με βασικούς πυλώνες τις έννοιες «αρχιτεκτονική – μινιμαλισμός – διαχρονικότητα», τα κοσμήματα εudaimonia shapes & objects κλείνουν μέσα τους την ευδαιμονία της Ελλάδας, αποτυπώνοντας την κουλτούρα, την κληρονομιά και την διαχρονική ομορφιά της.

Σχεδιασμένα με γνώμονα την τάση του slow fashion και ακολουθώντας ένα ηθικό μοντέλο δημιουργίας, κάθε κόσμημα διαθέτει διαχρονικό χαρακτήρα και ποιότητα που εμπνέει τη γυναίκα που το φοράει να δημιουργήσει ένα απόλυτα προσωπικό statement. Μία υπογραφή που κινείται με ευκολία μέσα στον χρόνο, ισορροπεί ανάμεσα στο sustainability και το μοντέρνο στοιχείο και αποτελεί ιδανική παρακαταθήκη ακόμη και για τις επόμενες γενιές.

Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε συνεργασία με εγχώριους τεχνίτες και σχεδιαστές και ξεχωρίζουν για τον γεωμετρικό σχεδιασμό τους.

Το κόσμημα είναι η τέχνη να δημιουργείς αναμνήσεις με στιλ και διάρκεια στον χρόνο!

Motif Collection

Η Motif Collection αποτελεί την ύψιστη σύνδεση της πολυτέλειας με το μοντέρνο ύφος, μέσα από εμβληματικά σχέδια με σοφιστικέ χαρακτήρα. Οι αυστηρές και απόλυτα σύγχρονες γραμμές στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια της συλλογής, από υλικά όπως ο χρυσός, ο λευκόχρυσος, ο ροζ χρυσός και το ασήμι, συνδυάζονται με τη δυνατότητα custom made χάραξης, προσδίδοντας μία προσωπική πινελιά σε κάθε κόσμημα.

Οι επιρροές από την art deco και οι αναμνήσεις από τα λαμπερά πάρτι της δεκαετίας των 50s στη Νέα Υόρκη, συναντούν τις γεωμετρικές φόρμες και την ραφιναρισμένη κομψότητα του δωρικού ρυθμού της αρχαίας Ελλάδας.

Sphere collection

Η Sphere Collection συστήνει δαχτυλίδια, βραχιόλια και εντυπωσιακά σχέδια για τον λαιμό, σε σχήμα πολυτελών bubbles που προσθέτουν την πιο ευφάνταστη, minimal chic πινελιά σε κάθε look. Μεμονωμένα ή φορεμένα σε ένα εντυπωσιακό mix & match, αποδεικνύουν την ευκολία με την οποία οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να εντάξει την Τέχνη στο καθημερινό της στιλ αποτελώντας και η ίδια Έμπνευση.

Η σφαίρα συμβολίζει το «όλον»: είναι ολιστική, θηλυκή, δημιουργεί και αγκαλιάζει τη ζωή. Το σχήμα της σφαίρας υπάρχει παντού γύρω μας. Από τη φύση, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη μητρότητα μέχρι τη μοριακή φυσική, τον πλανήτη γη και το σύμπαν. Οι καμπύλες της σφαίρας συμβολίζουν το «άπειρον», δίχως αρχή και τέλος, διαθέτουν μοναδική ρευστότητα και χαρακτήρα γνώριμο και οικείο.

Οι τρεις δημιουργοί

Το εudaimonia shapes & objects γεννήθηκε από το πάθος και την αγάπη τριών γυναικών για τη μόδα, το σχέδιο και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η Μαρία, η Χρύσα και η Εύα αντλούν την έμπνευσή τους από την ομορφιά, την ποιότητα και τον διαχρονικό χαρακτήρα της ελληνικής κουλτούρας και τέχνης, δημιουργώντας ένα σύγχρονο brand κοσμημάτων με αμιγώς ελληνικό DNA.

H έμπνευση
Η αστική αρχιτεκτονική, η Γεωμετρία, η Φύση, τα κεραμικά των Μουσείων, η κίνηση από τις πτυχώσεις μία φούστας… Ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης, μας βοηθούν να φτάσουμε στην κατάκτηση της Ευδαιμονίας που αναζητούμε. Καθαρές φόρμες και γραμμές συνδυάζονται με τρόπο που αποπνέει μοναδική αίγλη και κομψότητα και αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία ενός προσωπικού statement.

Η γυναίκα της εudaimonia shapes & objects είναι η αληθινή, σύγχρονη, διαθέτει διαχρονικό προσωπικό στιλ που τη χαρακτηρίζει. Η προσωπικότητά της είναι το πιο επιβλητικό της προσόν. Αγαπάει τη λεπτομέρεια αλλά ακολουθεί ένα simple state of mind. Νεανικό πνεύμα ανεξάρτητα από την ηλικία της, γνωρίζει πώς να επιλέξει το κόσμημα που θα αποτελέσει κομμάτι της ιστορίας της και θα περάσει αργότερα στις επόμενες γενιές.

Το όραμα
Κάθε κόσμημα ξεχωρίζει για το μοντέρνο ύφος αλλά και τον διαχρονικό του χαρακτήρα, αποτελώντας ιδανική παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενιές. Το εudaimonia shapes & objects ακολουθεί τις αρχές του slow fashion, της βιωσιμότητας και της Ηθικής Μόδας. Οι πρώτες ύλες (ασήμι, χρυσός) και οι διαδικασίες παραγωγής είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με σχεδιασμό που στοχεύει στη διαχρονικότητα.

SHARE