στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
OFFICE LOOKS

5+1 φορέματα για την επιστροφή στο γραφείο -Ξεκίνα τη νέα σεζόν με στιλ


Ο Σεπτέμβριος βρίσκεται μόλις λίγε μέρες μακριά και -όσο και να μη μας αρέσει η ιδέα της επιστροφής στην καθημερινότητα- ένα refresh στην ντουλάπα ίσως να κάνει το απαραίτητο upgrade για στιλάτα office looks.

Σίγουρα το ντύσιμο γραφείου δεν είναι το πιο εύκολο, καθώς πρέπει από τη μία να είναι προσεγμένο και να δείχνεις κομψή και professional, ωστόσο από την άλλη δεν πρέπει να χάνεται η προσωπικότητά σου μέσα σε αυτό. Είναι μια ισορροπία αρκετά απαιτητική, η οποία όμως με το κατάλληλο styling και τους ιδανικούς συνδυασμούς μπορεί να επιτευχθεί.

Μια καλή λύση για στιλάτες και κομψές εμφανίσεις στο γραφείο που ξεχωρίζουν είναι το φόρεμα -κλασικό και διαχρονικό κομμάτι που πάντα «σώζει την ημέρα».

Για το γραφείο, ωστόσο, οι επιλογές σε φόρεμα θα χρειαστεί να περιοριστεί στα σχέδια που ταιριάζουν σε ένα ανάλογο περιβάλλον, με τα midi και τα maxi να παίρνουν τη σκυτάλη.

Τα wrap και τα shirt dresses είναι ό,τι πρέπει, καθώς αποπνέουν αβίαστη κομψότητα, είναι άνετα και φοριούνται και μετά το γραφείο, στα after-work drinks, στο θέατρο ή και σε μια πιο επίσημη περίσταση, αλλάζοντας τα mules με ψηλοτάκουνα.

Από την άλλη, θα βρείτε και άλλα σχέδια στην αγορά, σε πιο άνετη ή πιο στενή γραμμή, τα οποία στέκονται άψογα σε ένα office look.

Παρακάτω ακολουθούν 6 φορέματα σε ιδιαίτερες αποχρώσεις που θα κάνουν το ντύσιμο γραφείου να ξεχωρίζει, ενώ το σχέδιό τους σάς επιτρέπει να τα φορέσετε και σε άλλες περιστάσεις.

6 φορέματα που θα κάνουν το ντύσιμο γραφείου να ξεχωρίζει

Reformation, Δείτε εδώ

SHARE