στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
22|05|2024 13:32
SHARE
GREEKS DO IT BETTER

10+1 φορέματα για καλεσμένες σε γάμο από ελληνικά brands -Με αυτά θα είστε η πιο καλοντυμένη


Καλεσμένη σε γάμο: αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος στιλιστικός γρίφος του καλοκαιριού.

Κάποιες φορές ίσως γνωρίζουμε ήδη προς τα πού θέλουμε να κινηθούμε. Άλλες, απλώς αναζητάμε το κομμάτι που θα μας κάνει το «κλικ» και συχνά έχουμε ήδη ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα και αναζητάμε το ντύσιμο που θα τα αναδείξει.

Αν το να συνδυάσετε το παντελόνι και το σακάκι σάς φαίνεται δύσκολο ή απλά βαρετό, τότε η απάντηση είναι το φόρεμα. Μάξι και αέρινο, μίντι σε γραμμή Α ή ίσιο και ελαφρώς μίνι, έχετε πολλές θηλυκές επιλογές.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε να πάρετε κάτι μαζί σας για να ρίξετε στους ώμους σας, αφού ακόμα και το καλοκαίρι με πολλή ζέστη, αν ο γάμος πραγματοποιηθεί σε κάποιο κτήμα μπορεί να το βράδυ η θερμοκρασία να απαιτεί ένα επιπλέον layer ή σε χώρο με κλιματισμό που μπορεί να σας ενοχλεί.

Υπάρχουν μερικοί άγραφοι κανόνες στο styling μιας καλεσμένης σε γάμο. Το λευκό είναι «προνόμιο» της νύφης, πολλές αποφεύγουν το μαύρο, ενώ το σχέδιο δεν πρέπει να είναι πολύ extravagant -ώστε να μην «κλέψετε» το spotlight από το νυφικό- αλλά ούτε και πολύ απλό.

Ακόμα και αν αυτά πλέον σιγά σιγά καταρρίπτονται, καλό θα ήταν να τα ακολουθήσετε γιατί μπορεί η soon to be νύφη να τηρεί ακόμα τις παραδόσεις. Οπότε, better safe than sorry.

Θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι άνετα παπούτσια, για να μπορείτε να χορέψετε άνετα!

Παρακάτω, ξεχωρίσαμε μερικά από τα ωραιότερα φορέματα από τις συλλογές των ελληνικών brands, τα οποία θα σας αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη.

10+1 φορέματα από ελληνικά brands για καλεσμένες σε γάμο:

Vasilis Zoulias/ Δείτε εδώ

SHARE