γυναίκα με φόρεμα και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Best dressed /Φωτογραφία: Shutterstock
20|06|2020 16:00
SHARE
ΣΤΙΛΑΤΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ

Θηλυκά, αέρινα, εντυπωσιακά -Τα ωραιότερα φορέματα για τους καλοκαιρινούς γάμους (που θα φορέσετε ξανά και ξανά)


Κάποιοι ακυρώθηκαν, κάποιοι αναβλήθηκαν και κάποιοι «τη γλίτωσαν» και θα διεξαχθούν κανονικά -οι καλοκαιρινοί γάμοι του 2020 θα είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη περίπτωση, συνολικά.

Η στροφή της μόδας είναι φέτος πιο αισθητή από ποτέ, τόσο στους δημιουργούς όσο και στους καταναλωτές της, με αυτό να σημαίνει μεταξύ άλλων ότι ένα κομμάτι (είναι καλύτερο να) μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Οι εποχές που θα αγοράζατε ένα φόρεμα, για ένα γάμο και στη συνέχεια θα το καταχωνιάζατε στην ντουλάπα σας έχουν παρέλθει προ πολλού -η Κέιτ Μίντλετον έχει εμφανιστεί σε σημαντικές εκδηλώσεις των τελευταίων χρόνων με φορέματα που έχει βάλει ξανά και ξανά.

Άλλωστε, ο μινιμαλισμός που διατρέχει όλες τις επίκαιρες τάσεις, κάνει ακόμη και τα πιο επίσημα ρούχα πιο ευκολοφόρετα και απλά, ανεξάρτητα από τα prints ή το ύφασμά τους.

Αιθέρια μάξι φορέματα με όγκο, παιχνιδιάρικα μίνι, σέξι εφαρμοστά μίντι με κοψίματα και ιδιαίτερες αποχρώσεις -τα φορέματα της φετινής μόδας μοιάζουν να υπόσχονται ότι θα φοριούνται και σε 10 χρόνια από τώρα, χαρίζοντας στην εμφάνιση την ίδια κομψότητα.

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα ωραιότερα φορέματα για τους καλοκαιρινούς γάμους που θα φορέσετε ξανά και ξανά.

And Other Stories /Δείτε εδώ
SHARE