στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
SUMMER WEDDING

12 φορέματα από ελληνικά brands για κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο -Οι ωραιότερες επιλογές


Αν γίνεστε κουμπάρα αυτό το καλοκαίρι, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω 12 φορέματα που φέρουν την υπογραφή ελληνικών brands.

Αν έχετε γίνει κουμπάρα ή πρόκειται να γίνεται σε λίγο καιρό, τότε ξέρετε ότι η αναζήτηση του ιδανικού outfit δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να είναι σίγουρα κομψό, αλλά και άνετο, αφού το φοράτε για πολλές ώρες, να ανταποκρίνεται στο προσωπικό σας γούστο και να είναι εντυπωσιακό, αλλά όχι τόσο ώστε να «κλέψετε» το spotlight από τη νύφη και θεωρηθεί υπερβολικό.

Μια καλή λύση, λοιπόν, για να βρείτε το τέλειο look για κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο είναι το φόρεμα, καθώς αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο και χρειάζεται μόνο τα κατάλληλα παπούτσια και μερικά κοσμήματα.

Αποφύγετε το λευκό -αφού ο άγραφος κανόνας θέλει το λευκό φόρεμα να είναι «προνόμιο» της νύφης- και το μαύρο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη γοητεία της μονοχρωμίας αν είστε φαν του πιο simple & chic, αλλά αν θέλετε να δώσετε κάτι extra το φλοράλ σε μια πιο ιδιαίτερη βερσιόν είναι επίσης μια αξιόλογη επιλογή.

Ο ελληνικός κόσμος της μόδας έχει αποδείξει περίτρανα ότι διαθέτει designers που μπορούν άνετα να σταθούν και στις διεθνείς fashion capitals. Ο καθένας με τη δική του ματιά, υπηρετεί μια προσωπική φιλοσοφία αισθητικής που ναι μεν προσαρμόζεται στις τάσεις και τα παγκόσμια ρεύματα, ωστόσο δεν ξεχνά να τιμήσει και την εγχώρια κουλτούρα με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Έτσι, σε μια online έρευνα για φορέματα που μπορεί να βάλει μια κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο, ψάξαμε στις συλλογές των ελληνικών brands και βρήκαμε 12 επιλογές που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

12 φορέματα για κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο από ελληνικά brands:

Zeus & Δione, Δείτε εδώ

SHARE