γυναίκα με φόρεμα στην εβδομάδα μόδας
Εκείνες ξέρουν /Φωτογραφία: Shutterstock
20|03|2023 11:46
SHARE
WEDDING GUEST

3 φορέματα από τα Massimo Dutti για καλεσμένη σε γάμο -Αέρινα και κομψά, θα εντυπωσιάσεις


Ήρθε η στιγμή που τα προσκλητήρια των γάμων αυξάνονται, όπως και η ανάγκη για ένα φόρεμα για να εντυπωσιάσετε ως καλεσμένη.

Αν και οι ολόσωμες ή τα κοστούμια είναι πάντα μια καλή εναλλακτική, τα φορέματα έχουν την τιμητική τους στο βραδινό (και όχι μόνο) ντύσιμο και συνδυάζονται εύκολα γιατί αποτελούν ένα ολοκληρωμένο look από μόνα τους -θέλουν απλώς παπούτσια και το απαραίτητο accessorizing. Στην αγορά θα βρείτε πολλές επιλογές σε φορέματα για τους γάμους της σεζόν, σε πολλά χρώματα και αποχρώσεις, με λεπτομέρειες ή πιο μίνιμαλ, και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στιλ και προσωπικότητα.

Όταν είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο, αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι άνετη, ώστε να μπορείς να χορέψεις και να χαρείς τη στιγμή, να μπορεί να συνδυαστεί με κάποια πασμίνα ή τζάκετ σε περίπτωση που βγάλει δροσιά στο κτήμα που γίνεται η δεξίωση και να μην είναι πολύ grande, καθώς τον πρώτο λόγο τον έχει η νύφη.

Στη συλλογή των Massimo Dutti βρήκαμε τρία φορέματα που είναι ιδανικά αν είστε καλεσμένη σε γάμο, θα τα χαρείτε ενώ θα τα φορέσετε και σε κάποια άλλη περίπτωση.

Δείτε τα φορέματα από τα Massimo Dutti που είναι τέλεια αν είσαι καλεσμένη σε γάμο:

Δείτε εδώ.

SHARE