γυναίκες συζητούν στην εβδομάδα μόδας

Τα 5 must-have φθινοπωρινά κομμάτια που δεν χρειάζεται να αγοράσετε φέτος -Φορέστε τα ξανά, όπως πέρυσι

Κάθε φθινόπωρο συνηθίζουμε να καλωσορίζουμε τα νέα trends -πρώτα σε οπτικό επίπεδο και στη συνέχεια υιοθετούμε όσα μας κάνουν το κλικ.

Ωστόσο, η εποχή αλλάζει και μαζί της η μόδα, και επιτάσσει νέες συνήθειες. Μία από αυτές είναι το να ψωνίζουμε λιγότερο και να επενδύουμε σε διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν για χρόνια.

Αυτό χρειάζεται αναπροσαρμογή της σκέψης μας και των αυτοματισμών μας, αλλά κυρίως μια επανεκτίμηση των όσων ήδη έχουμε. Ναι, το καινούριο είναι πάντα ελκυστικό, ακόμη και αν μοιάζει χαρακτηριστικά με κάτι που έχουμε ήδη -αλλά εκεί ακριβώς είναι το σημείο όπου χρειάζεται να εστιάσουμε.

Αν δεν αγοράζετε συχνά vintage κομμάτια, ήρθε η ώρα να το κάνετε, αλλά πριν καν μπείτε στη διαδικασία, δοκιμάστε να πάτε για ψώνια στην ντουλάπα σας. Και όμως, λειτουργεί.

Για παράδειγμα, αν βλέπετε ένα σοφιστικέ καρό σακάκι και σκέφτεστε πόσο θα ταίριαζε με όλα τα looks σας, διακόψτε την ονειροπόληση με ένα reality check -είναι πολύ πιθανό να έχετε κάτι αντίστοιχο στην ντουλάπα σας.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού χειμώνα είναι τα κομμάτια που δένουν γύρω από το σώμα με κορδόνια και λωρίδες υφάσματος. Αυτό είναι ένα πράγματι φρέσκο trend και ενδεχομένως να λείπει από την συλλογή σας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές ακόμη hot τάσεις οι οποίες θα εκπλαγείτε αν συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα σας.

Παρακάτω, δείτε 5 ενδεικτικές από αυτές.

Oversized blazer

Ένα κλασικό σκούρο (ή μαύρο) τζιν

Ένα γκρι πλεκτό πουλόβερ

Oτιδήποτε καρό

Ένα ζευγάρι κλασικά μαύρα μποτάκια