Το γκρι παντελόνι από τα Massimo Dutti
Φωτογραφία: Shutterstock
OFFICE LOOK

Το γκρι παντελόνι από τα Massimo Dutti που θα ανανεώσει τα office looks της νέας χρονιάς


Οι μέρες που περάσαμε ήταν αρκετά κρύες και ο καιρός δεν προβλέπεται να βελτιωθεί άμεσα, αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

Για αυτό και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα είδος capsule γκαρνταρόμπας, μέσα στην ήδη υπάρχουσα χειμερινή ντουλάπα μας.

Τι σημαίνει αυτό; Κομμάτια ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχουμε αυτήν την εποχή, δηλαδή άνεση, στιλ και coziness. Πρέπει να εστιάσουμε και να βρούμε αυτά ακριβώς τα κομμάτια που θα μας εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητα μας, θα μας κρατήσουν ζεστές και θα αναδείξουν τα δυνατά μας στοιχεία.

Καλό είναι, λοιπόν, να κάνουμε focus στις άνετες γραμμές και τα ποιοτικά υφάσματα, που θα δώσουν ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα και θα απογειώσουν το στιλ, χωρίς να μας στερήσουν τίποτα από το απαραίτητο comfortness των all day look μας.

Ένα από τα κομμάτια που αξίζει να μπει στην wish list της εβδομάδας είναι το γκρι παντελόνι με πιέτες από τα Massimo Dutti, που διαθέτει και πάλι μια εντυπωσιακή συλλογή από staples, διαχρονικά ρούχα που θα επαναφέρεται στα καθημερινά σας σύνολα ξανά και ξανά.

Πρόκειται για ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, με μήκος που φθάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο, ψηλή μέση και ένα χαριτωμένο διακοσμητικό τελείωμα, που θυμίζει φάκελο. Οι πιέτες δίνουν τον απαραίτητο κλασικό τόνο σε ένα μάλλινο παντελόνι, όπως αυτό, κάνοντας το τον ιδανικό καμβά για τα πρωινά office looks.

MASSIMO DUTTI/Δείτε εδώ:

SHARE