γυναίκα με κίτρινα γυαλιά
Φωτογραφία: Instagram/ @elsahosk
26|07|2022 10:12
SHARE
ΓΥΑΛΙΑ

Πώς να διαλέξεις τα ιδανικά γυαλιά για το σχήμα του προσώπου σου


Καλή Τρίτη σε όλες!

Μερικές φορές στην εισαγωγή δεν ξέρω τι να σας γράψω όταν γύρω μας γίνονται όλα αυτά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε θετικές και να στηρίζουμε τους ανθρώπους μας. Για αυτό δεν θα σας επιφορτίσω με τα των ημερών. Θα ήθελα να σας πω να προσέχετε τους εαυτούς σας και να βρούμε χρόνο για να κάνουμε όμορφα χαλαρωτικά πράγματα στις διακοπές. Ξέρετε, οι διακοπές είναι και μια ευκαιρία για να νιώσουμε αλλαγές μέσα μας και να εξελιχθούμε. Να κάνουμε μια στάση, να νιώσουμε τον εαυτό μας και να αδειάσουμε το μυαλό μας από τα περιττά της πόλης. Είναι λίγη η απόλαυση αυτή μπροστά στις προκλήσεις του χειμώνα που περάσαμε αλλά ήδη όλες μας ονειρευόμαστε μαγιό κρεμασμένα το μεσημέρι στα σχοινιά και πιάτα με καρπούζι στο τραπέζι. Λίγο ακόμα έμεινε...

Πάμε στις ερωτήσεις σας...

Καλησπέρα Πελαγία μου, Μπορείς να μας πεις ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο κάθε σχήμα του προσώπου; Στο λέω γιατί με τις φίλες μου έχουμε όλες διαφορετικά και χθες παίζει να κάτσαμε δύο ώρες σε μαγαζί με οπτικών και τελικά δεν πήραμε τίποτα. Καίτη

Αγαπητή Καίτη πολύ ωραία ερώτηση! Κάθε σχήμα προσώπου έχει το δικό του σχέδιο γυαλιών. Βέβαια ο κάθε τύπος προσώπου έχει και μεγέθη μην το ξεχνάμε και βέβαια χρώματα σκελετού και φακών.

Στα στρογγυλά πρόσωπα ταιριάζουν τα παραλληλόγραμμα γυαλιά γιατί δημιουργούν γωνίες.

Στα παραλληλόγραμμα πρόσωπα ταιριάζουν τα cat eye που στρογγυλεύουν λίγο.

Στα οβάλ πρόσωπα ταιριάζουν τα τετραγωνισμένα cat eye.

Στα τρίγωνα πρόσωπα ταιριάζουν τα clubmaster γυαλιά.

Πελαγία γεια σου, ελπίζω να είσαι καλά και να σε πετυχαίνω σε κάποια σεζλόνγκ με cocktail στο χέρι! Εγώ είμαι η Νικόλ και ετοιμάζω τη βαλίτσα μου για διακοπές! Σε εκείνο που θα ήθελα να με συμβουλέψεις είναι τί αξεσουάρ να πάρω φέτοςστην παραλία. Από καπέλα και τσάντες δηλαδή, γιατί μέχρι και πέρυσι έπαιρνα μαζί την backpack στην παραλία επομένως θέλω να πάω σε άλλο level το look παραλίας. Ποια είναι τα πιο hot κομμάτια για φέτος, έτσι γιατί θέλω να είμαι και στιλάτη! Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Νικόλ με πετυχαίνεις πίσω στην δουλειά, κάτασπρη χωρίς κανένα μπάνιο! Αυτή είναι η αλήθεια. Έχω ημέρες ακόμα για την άδεια. Φέτος έχω δει υπέροχα πράγματα για παραλία! Από νεσεσέρ, πλεκτές τσάντες, καπέλα και τέλειες πετσέτες αλλά και πεστεμάλ! Σου κάνω μια λίστα με τις πιο στιλάτες επιλογές για το καλοκαίρι!

SHARE