γυναίκες με παλτό και γυαλιά περπατούν στο δρόμο
Spring capsule wardrobe /Φωτογραφία: Shutterstock
26|02|2020 10:23
SHARE
KEY ITEMS

8 ανοιξιάτικα κομμάτια που προσθέτουν τώρα στη ντουλάπα τους οι στιλάτες γυναίκες άνω των 40


Εν έτει 2020 η ηλικία (θα έπρεπε να) είναι απλώς ένας αριθμός που δηλώνει ποσότητα χρόνου -όχι ρόλους, όχι ιδιότητες, όχι προκάτ εικόνες.

Κανένα «πρέπει» δεν διακρίνεται οπουδήποτε κοντά στο «πώς ντύνεται μια γυναίκα άνω των 40», εκτός από τις επιταγές της επίκαιρης μόδας και του διαχρονικού στιλ.

Ένα classy μπεζ κοστούμι, για παράδειγμα, δεν είναι μόνο επίκαιρο και chic, αλλά φέρει και τον αέρα μιας στιλιστικής ωριμότητας που συνοδεύει συνήθως την ηλικία. Όχι τι «πρέπει» να φοράτε, αλλά τι αισθάνεστε ότι σας αντιπροσωπεύει μετά από χρόνια στιλιστικών πειραματισμών.

Ένα κομψό υφασμάτινο παντελόνι, ένα fun print ή ένα ζευγάρι κομψά mules είναι μόνο μερικά από τα στιλάτα items που προσθέτουν στη ντουλάπα τους οι πιο στιλάτες γυναίκες άνω των 40, για να είναι «εξοπλισμένες» για τη φετινή άνοιξη.

Κομμάτια και micro-trends επιλεγμένα έξυπνα ώστε να ανεβάζουν και να απογειώνουν την εμφάνιση, χωρίς να φωνάζουν ή να καπελώνουν το ντύσιμο -κομμάτια που αποκαλύπτουν μια ενημερωμένη σύγχρονη γυναίκα, με στιλ και προσωπικότητα.

Δείτε παρακάτω τα 8 ανοιξιάτικα κομμάτια που οι στιλάτες γυναίκες άνω των 40 θα φορούν όλη τη φετινή σεζόν.

Λευκό παντελόνι

Vintage μαντήλι

Ασπρόμαυρο

Λευκά sneakers

Midi dresses

Ανοιξιάτικα δερμάτινα

Σοφιστικέ σακάκι

Καπιτονέ τσάντα

SHARE