91χρονη που φοράει zara κίτρινο τοπ
H 91χρονη που αγοράζει τα καλύτερα Zara κομμάτια/Φωτογραφία: iran.khanoom/instagram
IRAN KHANOOM

H 91χρονη instagrammer από την Τεχεράνη που φοράει μόνο Zara και παραδίδει μαθήματα στιλ


Το όνομά της είναι Iran Khanoom, είναι 91 ετών και είναι μια στιλάτη Instagrammer που αγοράζει τα καλύτερα κομμάτια από τα Zara.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που γεννήθηκε στην Τεχεράνη έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με τις κομψές στιλιστικές επιλογές της. Η 91χρονη Iran Khanoom έχει 270 χιλιάδες followers στο Instagram και παραδίδει μαθήματα στιλ με τις εμφανίσεις της. Μάλιστα, έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα ρούχα από τα Ζara, τα οποία οικονομικά και φινετσάτα.

Στόχος της είναι να δείξει στις γυναίκες ότι το στιλ δεν έχει ηλικία και πως οι γυναίκες μετά τα 60 μπορούν να κάνουν στιλιστικούς συνδυασμούς που να φαίνονται κομψές και στιλάτες. Οι εμφανίσεις της Iran Khanoom αποτελούν έμπνευση για κάθε γυναίκα που είναι άνω των 60 και το ωραιότερο είναι πως τα ρούχα που επιλέγει από τα Zara είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο για όσες γυναίκες θέλουν να τα αγοράσουν.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο,τι και να φορέσει ένα φρέσκο, νέο κορίτσι που διανύει τη δεκαετία των 20, κατά 99,9% θα δείχνει υπέροχη. Όσο ανεβαίνει ο αριθμός στα κεράκια της τούρτας μας, μια γυναίκα νιώθει πιο έντονα την ανάγκη (ή και όχι) να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επιταγές της μόδας και στο δικό της προσωπικό στιλ. Και τότε είναι που η μόδα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και πραγματική πρόκληση. Γι' αυτό άλλωστε, πλέον, ακούμε καθημερινά γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και σωματότυπων να γίνονται viral χάρη στις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Στο Instagram, όπου πλέον η μόδα έχει αρχίσει να εκπροσωπείται από γυναίκες όλων των ηλικιών, υπάρχουν γυναίκες που αξίζει να τις ακολουθείς για το μοναδικό στιλ τους. Μία από αυτές είναι η 91χρονη fashionista Iran Khanoom, την οποία θα λατρέψεις για τις ενδυματολογικές επιλογές της και την φινέτσα της.

Δείτε εδώ 5 επικές εμφανίσεις της με κομμάτια από τα Zara:

SHARE