Η ψηλόμεση ζιπ κιλότ
Η ψηλόμεση ζιπ κιλότ από τα Ζara/Φωτογραφία: Ζara
22|08|2021 09:49
SHARE
BEST BUY

H εκρού ζιπ κιλότ από τα Zara που θα φορέσεις από τώρα και όλο το φθινόπωρο


Η ανάγκη για άνετα ρούχα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το στιλ είναι αδιαμφισβήτητη.

Αναζητούμε κομμάτια που θα φοράμε από εδώ και πέρα τόσο στο γραφείο όσο και στη βόλτα μας, casual αλλά και smart chic, που να πηγαίνουν κυριολεκτικά με όλα.

Το passpartout κομμάτι που χρειαζόμαστε θα είναι πάντα το παντελόνι. Αν ψάχνεις κάτι να αντικαταστήσεις το τζιν ή τη φούστα του φθινοπώρου, βρήκαμε το ιδανικό hero piece.

Mια υπέροχη ζιπ κιλότ από τη νέα συλλογή των Zara. Πρόκειται για ένα εκρού ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες που έχει φαρδιά γραμμή και μπορείς να το φορέσεις από τώρα και όλο το φθινόπωρο.

Η ζιπ κιλότ είναι ένα ξεχωριστό παντελόνι με αδιαμφισβήτητη κομψότητα. Χαρίζει σε κάθε σύνολο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι η τέλεια εναλλακτική αν έχεις βαρεθεί το τζιν και τις μίντι φούστες.

Τις τελευταίες σεζόν η ζιπ κιλότ είναι ανάμεσα στα παντελόνια που πρωταγωνιστούν κυρίως για όσες γυναίκες ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Ένα παντελόνι σε φαρδιά, Α γραμμή με μήκος πιο κοντό, που κυμαίνεται από το γόνατο μέχρι λίγο πάνω από τον αστράγαλο χαρίζει σεξαπίλ και κομψότητα με vintage αέρα και θηλυκή αισθητική.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H εκρού ζιπ κιλότ από τα Zara που θα φορέσεις από τώρα μέχρι το φθινόπωρο

Η εκρού ζιπ κιλότ από τα Zara κοστίζει 29.95 ευρώ και μπορείς να την βρεις εδώ.

H εκρού ζιπ κιλότ από τα Zara που θα φορέσεις από τώρα μέχρι το φθινόπωρο
SHARE