Χέιλι Μπίμπερ/ Φωτογραφία: Getty / Ideal Image
Χέιλι Μπίμπερ/ Φωτογραφία: Getty / Ideal Image
ΧΕΙΛΙ ΜΠΙΜΠΕΡ

Η Χέιλι Μπίμπερ ξεκινάει το 2023 με νέο κούρεμα -Το κοντό καρέ που επιστρέφει δυναμικά


Η Χέιλι Μπίμπερ με το νέο της κούρεμα είναι έμπνευση.

Για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με έναν στιλάτο τρόπο, τολμώντας και μια αλλαγή, η Χέιλι Μπίμπερ αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της. Ένα κοντό καρέ είναι η φανταστική αλλαγή που τόλμησε το διάσημο supermodel και από ό,τι φαίνεται είναι η νέα τάση του 2023.

Μετά από μία χρονιά γεμάτη νέες προκλήσεις, η Χέιλι Μπίμπερ νιώθει πιο σέξι από ποτέ και αυτό φαίνεται. Το μοντέλο λάνσαρε την πρώτη της σειρά με προϊόντα προσωπικής περιποίησης τον Ιούλιο του 2022, πρόσωπο της οποίας είναι η ίδια. Στις φωτογραφίσεις και τα clips του brand της φαίνεται πάντα φυσική και αμακιγιάριστη, αφού, όπως λέει και η ίδια δεν χρειάζεται πολλά για να νιώθει αισθησιακή.

Η Χέιλι Μπίμπερ ξεκινάει το 2023 με καινούριο κούρεμα -Το κοντό καρέ που επιστρέφει δυναμικά

Στα 25 της χρόνια η πολυμήχανη επιχειρηματίας, πλέον, αποφάσισε πως το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι αυτό που της ταιριάζει πιο πολύ. Το κοντό καρέ της πηγαίνει τέλεια και η ίδια το απολαμβάνει πολύ. Την αλλαγή της αποκάλυψε στους followers με ένα story στο Instagram, γράφοντας «Ουπς!».

 Hailey Bieber new haircut
Χέιλι Μπίμπερ / Φωτογραφία: Instagram

Στην συνέχεια, εντοπίσαμε και μία φωτογραφία της στο προφίλ του fashion stylist Ντάνι Μισέλ, όπου τη βλέπουμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα υπέροχο student look, το οποίο προ ολίγου είχε ανεβάσει και ίδια σε story. Φαίνεται πως η αλλαγή της έδωσε λίγη ακόμα αυτοπεποίθηση και εμάς μας άρεσε πολύ!

Χέιλι Μπίμπερ / Φωτογραφία: Getty / Ideal Images
Χέιλι Μπίμπερ / Φωτογραφία: Instagram
SHARE