γυναίκα με τοπ και καμπαρντίνα στο δρόμο
Neutral power /Φωτογραφία: Shutterstock
08|05|2020 15:33
SHARE
ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο χρωματικός συνδυασμός που κάνει αυτομάτως το ντύσιμο πιο chic -Ιδανικός για την εποχή


Η αναμφισβήτητη κυριαρχία του μπεζ στη μόδα τις δύο τελευταίες σεζόν είχε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα -τα πάντα έδειχναν, έστω και για λίγο, πιο chic.

Το μπεζ, το χρώμα του δέρματος, της καραμέλας και της άμμου (και μαζί όλες οι υπόλοιπες παραλλαγές τους) έχει μία αισθητική ησυχία που είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερη.

Ξεχωρίζει με την απλότητά του, αλλά δεν είναι συνηθισμένο.

Αρκεί να σκεφτούμε το εξής -στα T-shirt, τα φορέματα και τα υφασμάτινα παντελόνια που διατίθενται σε διάφορα χρώματα, σπάνια το μπεζ είναι μία από τις εκδοχές τους, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρείτε πάντα ένα λευκό ή μαύρο στο ίδιο σχέδιο.

Από την άλλη, το μαύρο είναι διαχρονικά in και διαχρονικά chic -κρύβει τις ατέλειες του υφάσματος και λεπταίνει τη φιγούρα.

Το power combo της σεζόν, λοιπόν, είναι κάθε άλλο παρά καινούριο, αλλά δείχνει πάντα φρέσκο -μπεζ και μαύρο.

Πιο επίκαιρος από το ασπρόμαυρο, πιο διαχρονικός από το total μπεζ, ο συνδυασμός μπεζ-μαύρου δίνει στα outfits πόντους class στη στιγμή.

Κάποιες από τις must επιλογές σας σε κομμάτια είναι ένα elegant λινό ή βαμβακερό παντελόνι στο χρώμα της άμμου, μια σατέν φούστα στο χρώμα της κρέμας και ένα sexy μίνιμαλ μαύρο τοπ με 90s vibes.

Εναλλακτικά, ένα oversized structured μπεζ πουκάμισο με μαύρο υφασμάτινο cropped παντελόνι και chunky σανδάλια δίνει αυτή την masculine 2020 εκδοχή στο ντύσιμο.

SHARE