Άννα Γουίντουρ
Άννα Γουίντουρ/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
26|01|2024 09:45
SHARE
ΑΝΝΑ ΓΟΥΙΝΤΟΥΡ

Η Άννα Γουίντουρ αγνώριστη χωρίς τα εμβληματικά γυαλιά ηλίου στο show του Maison Margiela


Η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue Άννα Γουίντουρ σπάνια εμφανίζεται χωρίς τα εμβληματικά γυαλιά ηλίου της.

Μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας, η Άννα Γουίντουρ, η οποία είναι αρχιστυντάκτρια της αμερικανικής Vogue από το 1988 και καλλιτεχνική διευθύντρια της Condé Nast από το 2013, πάντα φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου στις περισσότερες επιδείξεις μόδας και εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκεται.

Μάλιστα, δεν έβγαλε τα γυαλιά της ούτε όταν κάθισε δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ στην πασαρέλας του Richard Quinn στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο του 2018.

Γιατί η Άννα Γουίντουρ φοράει πάντα γυαλιά ηλίου:

Ωστόσο, τα μαύρα γυαλιά δεν είναι κάποιο fashion statement, αλλά έχουν άλλο σκοπό. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Christiane Amanpour του CNN, η Άννα Γουίντουρ, η οποία φορούσε τα γυαλιά ηλίου της σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής τους, δήλωσε ότι βρίσκει τα γυαλιά ηλίου «απίστευτα χρήσιμα γιατί έτσι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι σκέφτεσαι πραγματικά».

«Με βοηθούν όταν νιώθω λίγο κουρασμένη ή νυσταγμένη» συνέχισε. «Και ίσως έχουν γίνει απλώς ένα δεκανίκι, αναπόσπαστο μέρος του εαυτού μου».

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε σχολιάσει ξανά τη συνήθειά της να εμφανίζεται με μαύρα γυαλιά ηλίου, λέγοντας «Είναι πολύ χρήσιμα. Αν κάθομαι σε μια επίδειξη μόδας και βαριέμαι αφόρητα, κανείς δεν θα το προσέξει… Έχουν γίνει πραγματικά σαν πανοπλία για μένα».

Η Άννα Γουίντουρ χωρίς γυαλιά ηλίου στο show του οίκου Margiela:

Πρόσφατα, λοιπόν, η «Σιδηρά Κυρία» της αμερικανικής Vogue έδωσε το «παρών» στην πασαρέλα του Τζον Γκαλιάνο για τον οίκο Margiela και φωτογραφήθηκε χωρίς τα iconic μαύρα γυαλιά της, αλλά πάντα με το γνωστό και άψογο καρέ της. Η ίδια φορούσε ένα maxi παλτό σε ένα υπέροχο navy blue και statement snake skin μποτάκια, εντυπωσιάζοντας για ακόμα μια φορά με το στιλ της.

Σε μια σπάνια στιγμή, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε χωρίς τα iconic μαύρα γυαλιά της, τα οποία ωστόσο κρατούσε στο χέρι, με τον αέρα μιας αληθινής fashion ντίβας. Μια από τις σπάνιες φωτογραφίες της Άννα Γουίντουρ χωρίς το σήμα-κατατεθέν της, η οποία παρακολούθησε το show του Maison Margiela.

SHARE