Δέσποινα Βανδή
Φωτογραφία: Instagram/ @desp1navandi
18|02|2023 15:10
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η πριγκιπική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με παραμυθένια τουαλέτα της Σίλιας Κριθαριώτη


Η Δέσποινα Βανδή μας έδωσε μια γεύση από την εμφάνισή της στο Just The 2 of Us με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή επιλέγει να φορέσει κάποια δημιουργία της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, με το τελευταίο φόρεμά της να θυμίζει κάτι από παραμύθι.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με παραμυθένια δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη αναμένεται να λάβει διθυραμβικά σχόλια από τους fans της.

Πολλοί είναι οι celebrities οι οποίοι επιλέγουν τις δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη και για ακόμη μια φορά η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τη live εκπομπή Just The 2 Of Us του Σαββάτου, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και στο ονειρεμένο φόρεμά της. Η ίδια έκανε ένα post στο Instagram, όπου μας έδωσε μια γεύση από την εμφάνισή της.

Το φόρεμά της είναι ρομαντικό και άκρως εντυπωσιακό. Η δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη ξεχώρισε αφού με τη metallic απόχρωσή της έδινε στην Δέσποινα Βανδή έναν άλλον αέρα, σχεδόν παραμυθένιο. Το εντυπωσιακό της φόρεμα συνδύασε με υπέροχα σκουλαρίκια.

Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε κομψή αλογοουρά, ενώ στο βίντεο που δημοσίευσε στέλνε ένα φιλί στους χιλιάδες followers της.

Δείτε τη Δέσποινα Βανδή με την εντυπωσιακή τουαλέτα της Σίλιας Κριθαριώτη:

SHARE