Η Νατάσσα Μποφίλιου με στιλάτο look
Η στιλάτη Νατάσσα Μποφίλιου/ Φωτογραφία: Instagram/ @natassabofiliouofficial
03|04|2021 14:36
SHARE
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Η Νατάσσα Μποφίλιου με στιλάτο, ανοιξιάτικο look, στο κέντρο της Αθήνας είναι έμπνευση


Η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε μια στιλάτη εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας.

Πέρα από κρυστάλλινη φωνή και ανεξάντλητο ταλέντο στη μουσική, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει αποδείξει ότι διαθέτει και εξαιρετικό γούστο, αφού κάθε εμφάνισή της είναι ξεχωριστή. Άλλωστε, η ίδια έχει δηλώσει ότι από παιδί είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μόδα και πάντα πρόσεχε τα ρούχα και την αισθητική στις ταινίες που έβλεπε ή τα βιβλία που διάβαζε.

«Από παιδί μου άρεσε η μόδα. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει ταινίες εποχής και να κοιτάζω τα ρούχα ή να διαβάζω τις «Μικρές Κυρίες» -το οποίο είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία και με έχει υπερδιαμορφώσει σαν παιδάκι- και να φαντάζομαι τι φοράνε. Για μένα, τα ρούχα που φοράω είναι ένα κοστούμι, το οποίο εξωτερικεύει όσα νιώθω κάθε μέρα. Όπως ακριβώς βγαίνει μια ηθοποιός στη σκηνή και ερμηνεύει έναν ρόλο, έτσι τα βλέπω. Μου φτιάχνουν τη μέρα» είχε δηλώσει η ίδια στο Bovary.gr.

Η Νατάσσα Μποφιλίου, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε χαμογελαστή και απόλυτα στιλάτη, στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια βγήκε βόλτα με τους συνεργάτες της, Γεράσιμο Ευαγγελάτο και Θέμη Καραμουρατίδη και έβγαλε για ελάχιστα δευτερόλεπτα τη μάσκα της για να βγάλει φωτογραφία. «Βόλτα στην Αθήνα με τα αγόρια μου. Κάπως σαν παλιά για 2"» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Νατάσσα Μποφίλιου φορά ένα υπέροχο, ανοιξιάτικο σετ -τζάκετ και παντελόνι- σε statement μοτίβο πιε-ντε-πουλ, στην πιο γλυκιά παστέλ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκά μποτάκια. Κρατά έναν καφέ στο χέρι και χαμογελά πλατιά στον φακό! Με γυαλιά ηλίου και λουσμένη στο φως, μας έφτιαξε τη διάθεση.

SHARE