γυναίκα κρατά λουλούδια και τσάντα Prada στο δρόμο
Καλαίσθητη και σύγχρονη /Φωτογραφία: Prada
14|11|2019 04:24
SHARE
PRADA

Και ξαφνικά, οι fashionista αγοράζουν λουλούδια σε χαρτί Prada


Υπάρχει αλήθεια κάτι καλύτερο από ένα μπουκέτο λουλούδια με φρέσκο άρωμα; Μόνο ίσως ένα μπουκέτο λουλούδια με φρέσκο άρωμα, τυλιγμένο σε χαρτί Prada!

Ο ιταλικός οίκος βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο να ενημερώσει το fashion (και όχι μόνο) κοινό ότι η Resort συλλογή του για το 2020 είναι πλέον διαθέσιμη στις boutique του.

Από τις 14 Νοέμβρη, συγκεκριμένα ανθοπωλεία σε fashion μητροπόλεις του κόσμου όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο, τη Μόσχα, το Τόκιο και η Σανγκάη θα τυλίγουν τα λουλούδια των πελατών τους με χαρτί Prada, στο οποίο θα είναι τυπωμένη η νέα καμπάνια του οίκου.

γυναίκα με λουλούδια στην καμπάνια της Prada
Prada

Πρόκειται περί inception καμπάνιας, αφού η επίσημη φωτογράφιση της Resort συλλογής περιλαμβάνει μοντέλα που κρατούν λουλούδια τυλιγμένα σε Prada, φωτογραφημένα σε μεγάλες λεωφόρους. Τώρα, αυτές οι ίδιες φωτογραφίες είναι αυτές που θα κοσμούν το χαρτί των λουλουδιών!

γυναίκα με λουλούδια στην καμπάνια της Prada
Prada

Παράλληλα, για να ενισχύσει τη διαδραστικότητα του εγχειρήματος, ο οίκος δημιούργησε μια online πλατφόρμα ειδικά για την καμπάνια, όπου οι απανταχού fashionistas θα μπορούν να ανεβάζουν selfies με τα λουλούδια που μόλις αγόρασαν.

Η Resort συλλογή με τίτλο Seditious Simplicity, παρουσιάστηκε πριν 6 μήνες, δίνοντας έμφαση στις απλές (αλλά όχι μίνιμαλ) γραμμές, τα prints, τις ποιοτικές υφές και το χαρακτηριστικό geeky chic χαρακτήρα των Prada outfits.

Δείτε το promo βίντεο

SHARE