Η νέα καμπάνια του οίκου Balmain
Courtesy of Balmain
BALMAIN

Ναόμι Κάμπελ και Κάρλα Μπρούνι πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Balmain


Το πέντε φαίνεται πως είναι ο μαγικός αριθμός του Balmain για φέτος.

Πέντε απόλυτες θεές του modeling έγιναν οι μούσες της νέας SS22 campaign του οίκου, για ένα καλοκαίρι που κατά τον Olivier Rousteing θα είναι καυτό.

Naomi Cambell, Carla Bruni, Lara Stone, Mariacarla Boscono και Adut Akech Bior συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν σε μια απόλυτα elegant καμπάνια, φορώντας τις υπέροχες δημιουργίες του οίκου για την νέα σεζόν.

Naomi Campbell
Courtesy of Balmain
Carla Bruni
Courtesy of Balmain

Κάθε μία από τις λαμπερές κυρίες έχει φωτογραφηθεί ξεχωριστά σε χαλαρές, φυσικές πόζες γεμάτες φως και απλότητα, γεγονός που κάνει τα ρούχα να φαίνονται ακόμη πιο αισθησιακά και sexy. To γνωστό φωτογραφικό δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott μετέφρασε ιδανικά το όραμα του Olivier Rousteing για την φετινή χρονιά.

Lara Stone
Courtesy of Balmain

«Το μήνυμα της συλλογής που δείξαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένα ιδιαίτερα προσωπικό μήνυμα, γεμάτο χαρά για τα νέα ξεκινήματα και την εντυπωσιακά απελευθερωτική δύναμη της ειλικρίνειας και της θεραπείας, δεν θα μπορούσε να βρει ένα τελειότερο συμπλήρωμα από αυτές τις εικόνες», είπε ο σχεδιαστής σε ανακοίνωση του στον τύπο.

Adut Akech Bior
Courtesy of Balmain
Mariacarla Boscono
Courtesy of Balmain

Ήταν η πρώτη φορά που ο οίκος Balmain συνεργάστηκε με τους Mert and Marcus και το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή. Μέσα από την ματιά τους αναδείχθηκε το νέο κοινό του οίκου (aka Balmain army), το οποίο μεταφράζεται σε άτομα δυναμικά, διαφορετικά και με απόλυτα επαναστατικό πνεύμα.

Στο βίντεο της καμπάνιας βλέπουμε επίσης τους Jordan Barrett και Fernando Casablancas.

SHARE