Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σου δείχνει πώς να φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα το φθινόπωρο


Κάθε εμφάνιση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξέρει πολύ καλά πώς να προσθέτει τις απαραίτητες λεπτομέρειες στο outfit της ώστε να μην περνά ποτέ απαρατήρητη και να υιοθετεί με τον πιο stylish τρόπο κάθε τάση της μόδας.

Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Νέα Υόρκη να βρίσκεται στα γυρίσματα της συνέχειας του «Sex and the City», «And Just Like That» και να φοράει ένα εκπληκτικό boho φόρεμα με τζιν πουκάμισο από μέσα!

H αγαπημένη μας fashionista μάς δίνει ιδέες για να συνεχίσουμε να φοράμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και το φθινόπωρο. H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, λοιπόν, παραδίδει μαθήματα στιλ και μάς δείχνει πώς να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα και το φθινόπωρο με τον πιο stylish τρόπο.

Συνδυάστε το τζιν πουκάμισο που έχετε όλες στην ντουλάπα σας με τα φορέματά σας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Αλλωστε η μόδα δείχνει πως έχει την ανάγκη από ευελιξία, άνεση και πρακτικότητα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σου δείχνει πώς να φορέσεις το τζιν πουκάμισο το φθινόπωρο με στιλ
Splash/Ideal images

Το τζιν πουκάμισο δεν είναι ποτέ out of fashion. Είναι πραγματικά τόσο ευπροσάρμοστο που μπορεί να «παίξει» πολλούς ρόλους σ’ ένα σύνολο: από κλασικό top μέχρι φόρεμα και πανωφόρι.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σου δείχνει πώς να φορέσεις το τζιν πουκάμισο το φθινόπωρο με στιλ
Splash/Ideal images

Το bohemian chic look της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και μια τσάντα του οίκου Gucci, δημιουργώντας ένα mix & match αποτέλεσμα.

SHARE