στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Instagram/ @thecarolinelin
16|05|2024 08:44
SHARE
SISLEY

Η τσάντα-μισοφέγγαρο από τα Sisley σε σοφιστικέ απόχρωση θα κάνει το ντύσιμό σου αβίαστα κομψό


Στη συλλογή των Sisley ανακαλύψαμε μια half-moon bag σε ένα φίνο χρώμα της κρέμας, η οποία δίνει μια έξτρα στιλιστική πινελιά σε κάθε look.

Ένα από τα micro trend που τελευταία βλέπουμε παντού είναι αυτό των half moon bags. Πρόκειται για τις γνωστές τσάντες από δέρμα ή άλλο υλικό, οι οποίες παίρνουν το σχήμα του μισοφέγγαρου όταν τις κρεμάμε στον ώμο σας -από όπου πήραν και το όνομά τους. Διαφορετικά, είναι γνωστές και ως hobo bags.

Εδώ και μερικές σεζόν οι half moon bags έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα comebacks και τις βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε διάσημους οίκους, όπως Khaite και Lemaire στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας ήταν οι hobo bags.

Ο όρος «hobo» είναι βέβαια ατυχής και μάλιστα η βρετανική Vogue είχε μιλήσει για την ανάγκη επανεξέτασής του ήδη από το 2019 -χρησιμοποιούταν για να περιγράψει τους άστεγους πρόσφυγες στην Αμερική στα τέλη του 19ου αιώνα, οι οποίοι αναζητούσαν δουλειά, μεταφέροντας τα υπάρχοντά τους σε σάκους δεμένους σε καλάμια.

Στη συλλογή των Sisley θα βρείτε μια πολύ κομψή και chic τσάντα στο σχήμα που κάνει θραύση αυτήν την περίοδο.

Μονόχρωμη και με εφέ δέρματος, παραπέμπει στις μίνι σιλουέτες της δεκαετίας του ‘90, ωστόσο με αρκετό χώρο για ό,τι χρειάζεστε στις day-to-day εμφανίσεις σας. Θυμίζει το σχήμα της ημισελήνου, με αποτέλεσμα να μη σας ενοχλεί όταν τη βάζετε στον ώμο σας.

Η φίνα απόχρωση της κρέμας ταιριάζει άψογα με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας και χαρίζει διαχρονικό class στην εμφάνισή σας.

Δείτε τη half-moon bag από τα Sisley:

SHARE