Γυναίκα, τσάντα
ERESxPALOROSA
25|06|2020 14:30
SHARE
ERESxPALOROSA

Ο οίκος Eres, συνεργάζεται με το luxury brand Palorosa για τη δημιουργία μιας iconic basket bag


Δύο οίκοι που υπηρετούν την ποιότητα και την υψηλή αισθητική ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας εμβληματικής καλοκαιρινής τσάντας.

Ο οίκος ERES συνεργάζεται με το brand PALOROSA για τη δημιουργία μιας basket bag, με γνώμονα το κοινό ενδιαφέρον των δύο οίκων, στην έμφαση που δίνεται στην ποιότητα κατασκευής καθώς και στον σεβασμό στην παράδοση.

Οι ψάθινες basket bag που κατασκευάζονται με εξαιρετική τεχνογνωσία, ενέπνευσαν την Marie-Paule Minchelli να τις ντύσει με τα εμβληματικά χρώματα του οίκου ERES, εμπνευσμένα από τη συλλογή Spring-Summer 2020, δίνοντας μορφή σε μια capsule συλλογή αφιερωμένη στη Νότια Αμερική.

Σε τρία διαφορετικά μεγέθη, οι ψάθινες basket bag έρχονται να συμπληρώσουν τα υπέροχα μαγιό της νέας συλλογής του οίκου Eres και να ολοκληρώσουν ένα άψογο beach ή pool look.

Από το Μιλάνο όπου σχεδιάζονται οι ψάθινες τσάντες μέχρι τη Γουατεμάλα όπου οι τεχνίτες χρησιμοποιούν τοπικά υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, οι PALOROSA συνδιαλέγονται με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Η συλλογή ERES x PALOROSA διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης παγκοσμίως και στο επίσημο site του οίκου eresparis.com

H συλλογή διατίθεται στην Ελλάδα από την μπουτίκ ERES στη Μύκονο

ERES ΜΥΚΟΝΟΣ
NAMMOS VILLAGE
Παραλία Ψαρού, Μύκονος

SHARE