γυναίκα με παλτό στην εβδομάδα μόδας

5 cool outfits για την εβδομάδα με τα ρούχα που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας -Οι πιο φρέσκοι συνδυασμοί

Τα περισσότερα looks που «σώζετε» στο Instagram ή γυρίζετε να ξανακοιτάξετε στον δρόμο αποτελούνται από κομμάτια που έχετε κι εσείς. Ενδιαφέρον, σωστά;

Αν το καλοσκεφτείτε, είναι λιγότερες οι φορές που θα εμπνευστείτε από ένα statement κομμάτι που κάνει όλη την εμφάνιση να ξεχωρίζει και περισσότερες εκείνες που θα δείτε γνώριμα κομμάτια φορεμένα αλλιώς.

Φυσικά, ο παράγοντας του χαρακτήρα και της προσωπικότητας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό -το ίδιο ακριβώς ρούχο μπορεί να δείχνει τελείως διαφορετικό στην κάθε γυναίκα.

Εξελίσσοντας αυτή την ιδέα, μπορείτε να φτάσετε στο sustainability από έναν άλλο δρόμο -δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο πώς θα κάνετε ένα κομμάτι που ήδη έχετε να δείξει διαφορετικό από το να επενδύσετε σε κάτι καινούριο.

Οι fashion editors, οι στιλίστριες και όσες ασχολούνται με τη μόδα επαγγελματικά κάνουν διαρκώς τέτοιες «ασκήσεις» συνδυάζοντας τα κομμάτια της ντουλάπας τους με νέους τρόπους.

Από την άλλη, η καθημερινότητα αλλά και η διάθεσή σας μπορεί να μην σας αφήνει χώρο για πειραματισμούς -γι΄αυτό πολλές φορές η έμπνευση έρχεται έτοιμη από τα it girls που «το δουλεύουν».

Παρακάτω, θα δείτε 5 απίστευτα stylish ντυσίματα που ξεχωρίσαμε, τα οποία σίγουρα τραβούν την προσοχή. Το winning point τους; Αποτελούνται από basic ρούχα που σίγουρα έχετε ήδη στην ντουλάπα σας!

Μπεζ παλτό (ή καμπαρντίνα) +μαρινιέρα +μαύρο κολάν +μαντήλι +μπότες

Σετ φόρμες + ankle boots +σακάκι +jockey καπέλο +statement τσάντα

Mαύρο πλεκτό φόρεμα +λευκές κάλτσες +loafers +oversized τζάκετ +σκουφί

Δερμάτινο παντελόνι + λευκό τοπ +μάλλινο πουλόβερ +μάξι παλτό +loafers

Μίντι φούστα +πουλόβερ +μάξι παλτό + ankle boots