γυναίκα με φόρεμα και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
05|03|2021 10:50
SHARE
ZARA

H πρώτη καλοκαιρινή συλλογή των Zara έχει τίτλο Saint Tropez και αυτά είναι τα 5 ωραιότερα κομμάτια της


Λαμπερός ήλιος, ήχος της θάλασσας, το λευκό ενός σπιτιού ή ενός σκάφους και άρωμα αντηλιακού-η νέα συλλογή των Zara δεν φέρνει το καλοκαίρι, είναι το ίδιο το καλοκαίρι.

Mε τα 00s πιο εδώ από ποτέ και το navy mood να κυριαρχεί σε όλα τα κομμάτια, σκεφτείτε χρυσά κουμπιά και σκούρο μπλε, έντονο κόκκινο, ρίγες, αστερίες και total white.

Παρ΄ όλο που αυτά τα κομμάτια έχουν αρκετά έντονο χαρακτήρα και δεν περνούν απαρατήρητα, είναι ταυτόχρονα και κλασικά και διαχρονικά -μπορείτε να τα φορέσετε φέτος αλλά θα είναι εξίσου κομψά και σε 10 χρόνια από τώρα.

Το στιλ «ριβιέρας» παραπέμπει άλλωστε σε μια αέρινη πολυτέλεια άλλης εποχής, θυμίζοντας τα μεγάλα γυαλιά της Τζάκι Κένεντι, τη Μπριζίτ Μπαρντό με τις 50s φούστες της και τη Μαρία Κάλλας στο σκάφος του Ωνάση.

Το κοινό αυτών των εμφανίσεων ήταν τα διαχρονικά classy κομμάτια -λευκά απλά τοπ και φορέματα, καρό και πλούσια λευκά παντελόνια ώστε το σώμα να είναι ελεύθερο και να αναπνέει.

Έτσι, η συλλογή Saint Tropez των Zara φέρνει όλη τη φρεσκάδα και τη νοσταλγία του καλοκαιριού και εμείς ξεχωρίσαμε τα 5 ωραιότερα κομμάτια της!

Πουκάμισο με print /Δείτε εδώ

Κόκκινο τουίντ σακάκι /Δείτε εδώ

Λευκή φούστα με χρυσή αγκράφα /Δείτε εδώ

Polka dot μίντι φόρεμα /Δείτε εδώ

Λευκό υφασμάτινο παντελόνι /Δείτε εδώ

SHARE