Μarks & Spencer

Μέσα στο ανανεωμένο κατάστημα των Marks & Spencer στο Νέο Ψυχικό

Μετά από 31 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer επιθυμούν διαρκώς να αναβαθμίζουν την εμπειρία των πελατών τους, προσφέροντάς τους τις καλύτερες παροχές και διευρύνοντας το δίκτυο καταστημάτων τους.

Στο πλαίσιο της δυναμικής της παρουσίας στην Ελλάδα, η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα στη μεταφορά του καταστήματος που διέθετε στο Νέο Ψυχικό, σε νέα τοποθεσία και συγκεκριμένα στην οδό Ολυμπιονικών 290 και Παρίτση.

Σε ένα σύγχρονο χώρο δύο ορόφων και 855 τ.μ., με ευρύχωρους διαδρόμους και ξεχωριστά γυναικεία, ανδρικά, lingerie και παιδικά τμήματα, οι επισκέπτες μπορούν με άνεση να ανακαλύψουν διαχρονικά must-have κομμάτια για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο εντυπωσιακός θόλος στο ισόγειο, χαρίζει φυσικό φως στο εσωτερικό του κτηρίου, κάνοντας τη συνολική εμπειρία κάθε επισκέπτη ακόμα πιο ευχάριστη. Το κατάστημα διαθέτει επίσης 3 θέσεις ταμείων και 6 οθόνες σε ταμεία και βιτρίνες, μέσα από τις οποίες παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις της μόδας.

Στο ανανεωμένο κατάστημα του Ν. Ψυχικού, λειτουργεί και νέο M&S Food τμήμα, σε ειδικό χώρο 65 τ.μ., με μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών προϊόντων από όλο τον κόσμο και γευστικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς foodies.

Με το λανσάρισμα της φθινοπωρινής συλλογής, η αγαπημένη ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη επισκέφθηκε το νέο κατάστημα και επέλεξε τα ιδανικά για αυτή την εποχή outfit που θα «φρεσκάρουν» την γκαρνταρόμπα της.

Με αφορμή τη λειτουργία του καταστήματος στη νέα του τοποθεσία, η Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος Anita Sabarwal, δήλωσε σχετικά: «Οι πελάτες μας βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο κάθε επιχειρηματικής μας δράσης. Παραμένοντας πιστοί στο στρατηγικό μας σχεδιασμό, εξελίσσουμε συνεχώς το δίκτυο μας στην Ελλάδα, χαρίζοντας στους επισκέπτες των καταστημάτων μας μία μοναδική αγοραστική εμπειρία που συνδυάζει τα στοιχεία και τις αξίες που συνθέτουν το DNA μας: εξυπηρέτηση, ποιότητα, προσιτές τιμές, καινοτομία και εμπιστοσύνη».

Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων των Marks & Spencer στην Ελλάδα θα συνεχιστεί δυναμικά, με επόμενο σταθμό το κατάστημα των Βριλησσίων, στο οποίο λειτουργεί ήδη νέο, ειδικά σχεδιασμένο τμήμα home, ενισχύεται με οθόνες σε διάφορα σημεία, αλλά και νέες ψηφιακές υπηρεσίες σταδιακά έως τις αρχές του 2022.