η Κέιτ Μίντλετον
Best dressed /Φωτογραφία: AP Images
07|08|2020 14:28
SHARE
KATE KNOWS

Η Κέιτ Μίντλετον έχει το απόλυτο στιλιστικό τρικ για να σε κολακεύουν τα καλοκαιρινά φορέματα


Όσοι αγαπούν το στιλ της Κέιτ Μίντλετον γνωρίζουν ότι λατρεύει τα φορέματα.

Την έχουμε δει με κομψά παντελόνια, αιθέριες φούστες, cullotes -ακόμα και αθλητικό κολάν! -αλλά τίποτα δεν της ταιριάζει όσο τα θηλυκά μίντι φορέματα που προτιμά στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αγαπά τόσο τα midi dresses που πολλές φορές μετατρέπει σε φορέματα και τα παλτό της -μεσάτα και μίντι, συνδυασμένα με κάποιο fascinator.

Όταν πρόκειται για τα καλοκαιρινά της looks, η Κέιτ φαίνεται να ακολουθεί έναν άτυπο κανόνα, όπως τουλάχιστον φαίνεται και από τις πρόσφατες εμφανίσεις της.

Έχει ένα στιλιστικό τρικ το οποίο εφαρμόζεται σε πολλές από τις εμφανίσεις της ώστε να κολακεύει τη σιλουέτα της αλλά και να αναδεικνύει το ρούχο. Και αυτό είναι, φυσικά, το ότι κάθε φόρεμα που επιλέγει έχει ζώνη!


Instagram/ @kensingtonroyal

Τα oversized, throw-on dresses είναι φέτος πιο επίκαιρα από ποτέ, αλλά τα φορέματα που δένουν γύρω από τη μέση έχουν αναμφισβήτητα το προβάδισμα όσον αφορά τις feminine επιλογές.

Ένα κομψό, δροσερό shirt dress με full skirt ή ένα πιο εφαρμοστό σχέδιο με 40s αναφορές είναι το στιλ που προτιμά η stylish Κέιτ. H ρετρό γοητεία είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν τα φορέματά της να δείχνουν τόσο ξεχωριστά, αν και απλά.

Αν δεν έχουν ζώνη από το ίδιο ύφασμα ή αν η Κέιτ δεν έχει προσθέσει κάποια της επιλογής της, τότε τα φορέματα εφαρμόζουν γύρω από τη μέση λόγω της φόρμας τους, καταλήγοντας στο ίδιο αποτέλεσμα.

Ο βασικός κανόνας για να κρατήσετε, λοιπόν, είναι ο εξής: τονισμένη μέση, με κάθε τρόπο (αν επιθυμείτε να υιοθετήσετε την εικόνα της Κέιτ Μίντλετον).


Φωτογραφία: Getty Images/ideal image

Κατά τα άλλα, τα φορέματα σε άλλες γραμμές, έχουν τη δική τους, αυτόνομη γοητεία!

SHARE