στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
25|08|2023 11:32
SHARE
MUST HAVE

Το κολάν από τα Marks & Spencer σε μπλε του κοβαλτίου για στιλάτες casual εμφανίσεις


Τα κολάν είναι το κατ'εξοχήν fashion item που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα καθώς η χρηστικότητα του το καθιστά αναντικατάστατο.

Πάντοτε θα χρειαζόμαστε ένα ανθεκτικό κολάν για τις προπονήσεις και τους περιπάτους μας και το καλύτερο είναι πως πλέον, χάρη στη δημοφιλία των sportswear έχουμε αμέτρητες fashionable επιλογές με ποικιλία χρωμάτων και fits που κολακεύουν το σώμα.

Τα κολάν αποτελούν ένα από τα πιο χρήσιμα style items στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, αλλά μπορεί να γίνει και το πιο στιλάτο, αν το συνδυάσεις σωστά.

Πέρα από το γυμναστήριο, το κολάν μπορεί να φορεθεί άνετα και στη βόλτα, με ένα oversized τ-shirt ή φούτερ το φθινόπωρο.

Όλα τα fashion girls αγαπούν τα κολάν. Σε κάθε πιθανό χρώμα -από το κλασικό και αγαπημένο μαύρο έως τα έντονα φούξια ή τα neon- ribbed, αθλητικό για την πρωινή βόλτα ή πιο chic για τις βραδινές εμφανίσεις, το κολάν είναι το ultimate versatile fashion item, καθώς μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα.

Στα Marks & Spencer ανακαλύψαμε ένα πολύ στιλάτο ribbed κολάν σε cobalt blue χρώμα, το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει από το κλασικό μαύρο.

Αν και ένα τέτοιο κολάν σε μια τόσο bold απόχρωση δεν ταιριάζει σε μια βραδινή εμφάνιση, σίγουρα θα κάνει τα gym looks σας πιο στιλάτα, ενώ θα απολαύσετε να το φοράτε στις φθινοπωρινές βόλτες σας για καφέ με τις φίλες.

Χωρίς ραφές, το ψηλόμεσο κολάν από τα Marks & Spencer κολακεύει τα πόδια και τους γλουτούς και αναδεικνύει τη σιλουέτα.

Δείτε το cobalt blue κολάν από τα Marks & Spencer:

SHARE