μοντέλο με φόρεμα Zara
Φωτογραφία: Zara
18|03|2022 09:00
SHARE
ZARA STUDIO

5 κομμάτια από την Studio Collection των Zara που μοιάζει με γοτθικό παραμύθι


Τα Zara εξελίσσονται διαρκώς σε ένα brand με όλο και πιο premium εικόνα, εντυπωσιακές καμπάνιες και καλύτερη ποιότητα στα ρούχα.

Η νέα συλλογή των Zara, Studio Collection, περιλαμβάνει κυρίως κομμάτια limited edition που μοιάζουν να βγήκαν από ένα σκοτεινό gothic παραμύθι.

Μοντέλα με διαφορετικές φυσιογνωμίες και ηλικίες, -ανάμεσα στα οποία και η iconic Marie Sophie Wilson -πόζαραν στον φακό του κορυφαίου φωτογράφου Steven Meisel -ο οποίος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί ξανά με την ισπανική αλυσίδα - και το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή καμπάνια με τον τίτλο The Invitation.

Το ασπρόμαυρο έχει την τιμητική του, με μερικές εξαιρέσεις για σκούρο μπλε, ενώ η μονοχρωμία «σπάει» σε στιγμές από το παιχνιδιάρικο και γοητευτικό paisley print.

Το βικτωριανό στοιχείο είναι έντονο, με ρομαντικά πουκάμισα με ψηλό λαιμό, δαντέλες και διαφάνειες, ενώ ο δερμάτινος κορσές δίνει το sexy στοιχείο που εξισορροπεί τα outfits.

Οι ασπρόμαυρες κάθετες ρίγες έχουν ισχυρή παρουσία σε φορέματα, πουκάμισα και παντελόνια, ενώ τα βολάν αλλά και τα ασημένια αξεσουάρ και κοσμήματα ενισχύουν τον romantic/goth χαρακτήρα της συλλογής που θυμίζει την αισθητική του Alexander McQueen.

Παρακάτω, δείτε τα 5 κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή και διαλέξτε το αγαπημένο σας!

Δερμάτινο corset top /Δείτε εδώ

μοντέλο με συλλογή Zara

Ριγέ πουκάμισο με ψηλό λαιμό /Δείτε εδώ

μοντέλο με συλλογή Zara

Δαντελένιο εξώπλατο φόρεμα /Δείτε εδώ

μοντέλο με συλλογή Zara

Κοντομάνικο τοπ με βολάν και δαντέλα /Δείτε εδώ

μοντέλο με συλλογή Zara

Flared παντελόνι με paisley print /Δείτε εδώ

μοντέλο με συλλογή Zara
SHARE