στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: H&M
25|09|2023 11:12
SHARE
MUST HAVE

3 κομψά φορέματα από τα H&M που θα φοράς όλο το φθινόπωρο στο γραφείο


Βρήκαμε 3 στιλάτα φορέματα από τα H&M που μπορείς να φοράς όλο το φθινόπωρο στο γραφείο, ώστε να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή τι να φορέσεις.

Σίγουρα το ντύσιμο γραφείου δεν είναι το πιο εύκολο, καθώς πρέπει από τη μία να είναι προσεγμένο και να δείχνεις κομψή και professional, ωστόσο από την άλλη δεν πρέπει να χάνεται η προσωπικότητά σου μέσα σε αυτό. Είναι μια ισορροπία αρκετά απαιτητική, η οποία όμως με το κατάλληλο styling και τους ιδανικούς συνδυασμούς μπορεί να επιτευχθεί.

Μια καλή λύση για στιλάτες και κομψές εμφανίσεις στο γραφείο που ξεχωρίζουν είναι το φόρεμα -κλασικό και διαχρονικό κομμάτι που πάντα «σώζει την ημέρα».

Ειδικά τις μέρες που το ξυπνητήρι μπορεί να χτυπήσει λίγο πιο αργά από το κανονικό -γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να σηκωθείς με τίποτα από το κρεβάτι και πατάς συνεχόμενα το snooze- το να έχεις μερικά φορέματα ως την ιδανική λύση όταν θες να ετοιμαστείς λύση είναι σωτήριο.

Στη συλλογή των H&M λοιπόν ανακαλύψαμε τρία κομψά φορέματα από τα H&M που είναι ό,τι πρέπει για προσεγμένα office looks.

Θα τα φορέσεις με kitten heels, με slingback γόβες, αλλά και με loafers ή αθλητικά, και θα συνθέσεις ένα άψογο ντύσιμο γραφείου.

Δείτε παρακάτω τρία φορέματα για το γραφείο από τα H&M:

SHARE