Γυναίκα με πουλόβερ και παλτό
Φωτογραφία: Shutterstock
I HAVE NOTHING TO WEAR

Τα στιλιστικά τρικ της Πελαγίας Χριστάκη για να δείχνεις κομψή φορώντας πουλόβερ


Ημερολόγιο καραντίνας season 2 episode 1.

Κορίτσια τα ξέρουμε, τα ζήσαμε, τα ξαναζούμε για άλλη μια φορά, οπότε σας θέλω ακμαίες και θετικές για να βγούμε άλλη μια φορά από αυτόν τον λαβύρινθο.

Διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά ότι ο ένας -είτε σε φιλικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο-, είναι κοντά στον άλλο, κάτι που δείχνει ότι είμαστε μέλη μιας καλύτερης κοινωνίας.

Για άλλη μια φορά, ας δούμε τα θετικά της φάσης αυτής και ας περάσουμε τον Νοέμβρη με την οικογένειά μας αγαπημένοι. Μετά από όλη αυτή την δύσκολη συγκυρία του 2020, στο θα μείνουν στο τέλος οι σχέσεις που χτίσαμε και έτσι θα κάνουμε επανεκκίνηση.

Γεια σου Πελαγία ελπίζω να είσαι καλά. Να σου πω, τώρα με τις εκπτώσεις λέω να πάρω ένα μπουφάν, αλλά ό,τι βλέπω είναι πολύ ογκώδες. Το θέλω ζεστό μεν, γιατί κρυώνω πολύ τον χειμώνα, αλλά να μη μοιάζω και σαν σάκο του μποξ. Να είναι στιλάτο, ζεστό και άνετο. Ζητάω πολλά;

Έχω κάτι στο μυαλό μου είναι η αλήθεια και σου το στέλνω αλλά αν μπορείς στείλε κι εσύ καμία πρόταση μπας και προλάβω τις προσφορές.

Φιλιά, Θεοδώρα!

Αγαπητή φίλη καλημέρα! Το puffer coat (ή «μπουφάν-πάπλωμα») είναι υπέροχο αλλά όντως ογκώδες. Θα σου πρότεινα ένα για κάθε μέρα τον χειμώνα και ειδικά αν κινείσαι με τα μέσα, θα είσαι πάντα στα ζεστά.

Αν θες. βέβαια, να αλλάξεις τελείως ύφος, μπορείς να προτιμήσεις κι ένα απλό παλτό.

Πελαγία, θέλω μια βοήθεια στα πουλόβερ. Κάποια προσθέτουν περισσότερο όγκο από όσο επιθυμώ και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω. Για παράδειγμα, μπορώ να βάλω κάποια ζώνη από πάνω;

Αγαπητή φίλη, τα πουλόβερ με όγκο μπορούν να φορεθούν ως έχουν ή με ζώνη αναλόγως το στιλ που δες να σου προσδίδουν.

Προσωπικά, προτιμώ την μεσαία πλέξη (και όχι την πολύ χοντρή γιατί με δυσκολεύει στους συνδυασμούς μου).

Κάποιες φορές, προτιμώ την ζώνη και κάποιες αγαπώ το slouchy στιλ για πιο άνετο look.

Καλησπέρα και καλωσήρθε το Lockdown. Λοιπόν, εγώ δεν πρόλαβα να πάω για ψώνια την Παρασκευή και ξέμεινα με ρίζα. Δεν με νοιάζει και πολύ όμως, καλά να είμαστε. Ερώτηση πολύ βασική. Κατέβασα τα χειμωνιάτικα και τα έβαλα ντουλάπα. Επειδή, όμως, είναι πολύ μικρή η ντουλάπα τα μισά έμειναν απ' έξω. Δεν έχω χώρο για συρταριέρα. Τι άλλο μπορώ να πάρω για να τα βάλω μέσα;

Αγαπητή φίλη και εγώ τα ίδια, το μαλλί πάει για πυρόξανθο σε λίγο και η ρίζα καστανή. Χρυσίζω!

Θα κάνω υπομονή και θα περιμένω να τελειώσει όλο αυτό για άλλη μια φορά!

Αφού δεν υπάρχει χώρος για άλλο έπιπλο σου προτείνω δύο ιδέες.

Αν χρειάζεσαι έξτρα χώρο για ρούχα, μπορείς να δοκιμάσεις μια ράγα στο δωμάτιο που θα είναι και μέρος μιας γενικότερης διακόσμησης.

Αν πιστεύεις ότι ακόμα δεν φτάνει, ένα σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης θα σου φανεί χρήσιμο.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το Ι have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

SHARE